+ 0 km 0

Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Заведения в гр. Бургас.

Търговски обект 120кв. ул Богориди под наем: заведение, кафе, магазин гр. Бургас - image 1

Търговски обект 120кв. ул Богориди под наем: заведение, кафе, магазин

3500 лв. По договаряне
Описание
Обновление: поради големия интерес ще се проведе конкурс за дългосрочно наемане минимум 5 години за периода: 2021-2025, който могат да участват само компании и фирми с настоящи заведения или вериги, които имат визия за разширяване на своя бизнес и откриването на нови обекти в краткосрочен план. При връзка с нас ще очакваме да ни изпратите кратко резюме на Вашия бизнес и бизнес план за развитие. Датите на конкурса ще бъдат уточнени допълнително.
Ще се свържем само с предварително одобрените кандидати. Желаем успех на всички настоящи и бъдещи участници!

Предлагаме под наем новостроящо се заведение в ТОП центъра на град Бургас, на ъгъла точно до ул. Богориди, около 120кв.м+ бонус вътрешна зимна градина около 50кв.м, общо 170кв.м.
Възможност да участвате в уникален проект, в който Вие да създадете своя мечтан ресторант, пицария, кафе, бар или желания от Вас търговски обект:
магазин, супермаркет, офис шоурум, бюти салон и др. Тъй като обекта е все още е в строеж, може да проектирате абсолютно всичко, както от самото начало на изграждането му, така и до завършването до последния детайл на интериора.
Поради големия интерес за наемане на търговската площ, сме си поставили срок до края на настоящата година, да изберем най-подходящия наемател, който и да отговаря на някои от нашите препоръчителни изисквания:
- ориентираност към здравословното хранене, съчетано с международната кухня и предлагане на висококачествени здравословни напитки, включително бариста кафе, натурален био чай, смути, фрешове и др.
- визия и бизнес план за развитие за минимум 5 години
- високо ниво на професионализъм, опит в сферата на туризма, желание за развитие, иновативни идеи, креативност
- начален капитал за стартиране на бизнес
Крайният срок за намиране на наемател е с цел, за да има достатъчно време за издаване на заведението според изискванията на наемателя и съответно, да бъде отворено до началото на летния сезон 2020.
Наели сме специален екип от професионалисти, които ще изготвят специален специален 3D проект на бъдещия наемател на търговския обект.
На снимката сме направили наш примерен проект, който ако съвпадне с Вашите виждания и концепция, може да бъде използван за реализирането му.
Ако нямате нужния клалифициран персонал, имаме партньорски Франчайз бранд от Външна компания, която на префернциални цени, може да:
- наеме и обучи персонала да работи по установени стандарти, спазвайки правилата на нашата концепция и запазена марка
- да изготви меню за специализирана кухня според нашия стандарт
- да изготви меню за бара и обучим персонала с бариста умения
- да направи така да се чувствате спокойни и сигурни за Вашата инвестиция, чрез изготвянето на бизнес план с визия за минимум 5 години.
Не на последно място искаме да поддържаме добри партньорски и приятелски оптношения в дългосрочен план, за да може да развиваме нашата концепция успешно в цялата страна.
Внимание проекта вече е сведен до няколко варианта:
- пицария или Италянски ресторант (приоритетен: имаме готов проект с дългосрочен бизнес план)
- заведение за бързо хранене: подходящ за целогодишна работа: храна както на място така и чрез доставки по домовете и офисите
- супермаркет (алкохол+захарни изделия) + топла точка за готвени ястия
- модерна пекарна + take a way coffee
Очакваме Вашите предложения и оферти на посочения телефон на снимката до края на настоящата година.
  • Добавена в 10:18, 28 октомври 2020
  • Преглеждания:2079
  • Номер на обявата: 119156372

Обяви на потребителя TV Box Expert