+ 0 km 0
Свредла Diager и др. гр. Пловдив - image 1

Свредла Diager и др.

10 лв. По договаряне
Описание
Свредла Diager. За бетон / метал / дърво / керамика / стъкло и др.
Конусовидни (стъпални) свредла
част от продуктите:
Ulitimax 646 - Свредло, предназначено да се справя с бетон, стоманобетон, камък и др. Този продукт има изключителни характеристики. С шестте си предни режещи ръба, два от които основни, два вторични и два централни, четирите странични режещи ръба и шестте стабилизатора, свредлото е пригодно за екстремна работа като също така работи перфектно и при бързи обороти. Агресивната централна точна и шестте фрези предават на инструмента разрушаващ ефект при работа. Геометрията на свредлото позволява голям поток от прах да излиза от канала по време на работа.
Ultimax646 - Представям новото SDS-MAX свредло, което без проблем прави над 1000+ отвора в основи като стоманобетон, бетон, камък и др. Свредлото е с 10 режещи ръба и е със 100% карбидна глава, което го правят идеално за работа при високи обороти като за една минута е в състояние да направи 30 см. отвор.

Concrete chisels hammer drill
Diager са производители както на свредла така и на професионални длета. Този продукт е измислен така, че усилията на потребителя да бъдат сведени до минимум, в сравнение с длетата с нормална глава.
С какво е по специално това длето от другите продукти на пазара?
Длетото е със специална спираловидна работна глава, която има 4 режещи ръба. Продуктът е изработен под високотемпературната термична обработка при контролирани атмосферни условия, което осигурява максимална якост за успешно изпълнение на всяка работа с него. Специфичната геометрия на длетото позволява на праха, който се отделя, да бъде отстранен по време на пробиване в бетона. Длетото е съвместимо за SDS-плюс / SDS-max.

CONCRETE DRILL BIT
FLASH е патентовано свредло, предназначено да прави отвори в бетонена основа, камък, тухла и мазилка. Твърдото му карбидното покритие и глава с много режещи ръба осигуряват на свредлото по-дълъг живот.
- Пясъкоструйно покритие и права цилиндрична опашка.

Specific
Свредло, предназначено да прави отвори в дърво с ниска плътност, сплав, стомана, керамика, плочки, шисти и пластмаса.
Свредлото е с положително задвижване с центрираща точка. Има ъгъл 118 градуса, 4 заточени ръба, L образна форма и права цилиндрична опашка. Свредлото е универсално и прави бързо и лесно чисти и перфектно оформени отвори в изброените основи.

Specific Ceramik drill bit
Този продукт е вашето решение когато става въпрос за правене на отвори в керамична основа. Благодарение на закаления карбиден връх на свредлото, L образната му форма и правата цилиндрична опашка, работата с този продукт е лесна и бърза.
- Синьо покритие
- Центрираща точка

И ДРУГИ.
За повече информация : 889 - Покажи -
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Кършияка, гр. Пловдив, Област Пловдив

За нас
Фирма занимаваща се с внос и търговия на крепежни елементи.
Производител на дюбели за топлоизолация.
Прочети още

Обяви на потребителя крепежни елементи машини и инструменти