+ 0 km 0

Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Строителни услуги, ремонти в гр. Велинград.

Строителна фирма Трансметал ЕООД гр. Велинград - image 1

Строителна фирма Трансметал ЕООД

Описание
СТРОИТЕЛСТВО И СТРОИТЕЛНИ УСЛУГИ
www.transmetalm.com

Трансметал ЕООД е с дългогодишен и богат опит в строителството. Имаме възможността да задоволим както най-високите изисквания, така и да спазим най-строгите условия на стандартите. През годините сме натрупали ценен опит, който предлагаме на нашите клиенти във всеки нов проект.

Търсени партньори сме, защото нашето оборудване ни дава възможност за гъвкаво производство и кратки срокове. Печелим доверие със стабилна финансова политика и конкурентни цени.

Разполагаме с машини и техническо оборудване от най-висок клас, отговарящи на всички изисквания на европейския пазар.

Дружеството е регистрирано в КС и издава съответните актове, сертификати, декларации за съответствие за строителство според нормативните уредби в страната.

Проектиране и изграждане на модерни съвременни жилищни комплекси, къщи, търговски и административни сгради. Трансметал ЕООД работи с екип професионалисти в проектирането и строителния дизайн, с което се осигурява разработване на проектите в максимално кратки срокове, с голяма прецизност, естетика, оригиналност и функционалност.

Трансметал ЕООД залага в работата си на висококвалифициран екип, съвременна техника, високи критерии във всички етапи на работата – проучване, проектиране, изпълнение, гаранционно обслужване, както и в индивидуалния подход към клиентите си. Компанията съчетава професионалните си познания с добър усет за нуждите на клиентите и безкомпромисно отношение към следване на стандартите и качеството във всяко едно негово измерение.

За обезпечаване изпълнението на строителните процеси Трансметал ЕООД разполага с богата материално-техническа база:

Арматура, Арматурни заготовки, Арматурни мрежи
Тежкотоварен транспорт
Специализирана строителна техника
Техника за автоматизиране на ръчните процеси в строителството
Производство, Транспорт и Полагане на бетон
Изкопни дейности и заравняване на терени
С изграждането на всички наши обекти, ние се стремим да постигнем добри взаимоотношения с нашите клиенти и да изградим доверие и уважение!
  • Добавена в 09:07, 19 юни 2020
  • Преглеждания:120
  • Номер на обявата: 120196545