+ 0 km 0
Стоматологичен юнит ARIA+Компресор(италиански)+Автоклав(италиански) гр. Габрово - image 1

Стоматологичен юнит ARIA+Компресор(италиански)+Автоклав(италиански)

2 лв.
Описание
Рекламен- 2 години гаранция.Цялостно оборудване за стоматологичен кабинет. Стол с периферия NSK(мотор с прав и обратен наконечник,със вода,скалер със светлина,турбина W&H с бърз куплунг със светлина, пръскалка LOZANI, компресор,аспирация и автоклав W&H LISA(МОЖЕ ДА БЪДЕ ПЛАТЕН НА 10 ВНОСКИ БЕЗ ОСКЪПЯВАНЕ)
  • Добавена в 11:39, 13 август 2020
  • Преглеждания:2873
  • Номер на обявата: 107858021
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Център, гр. Габрово, Област Габрово

За нас
Добре дошли в НЕРА Дент

НераДент е създадена, за да гарантира качество на предлагането и обслужването!


Екипът на НераДент се състои от професионалисти, които повече от 5 години развиват дейност в областта на дистрибуцията и сервизното обслужване в денталната сфера. Разполагаме с достатъчно квалифицирани човешки ресурси - както в сферата на дистрибуцията и поддържането на добри контакти с клиентите, така и в сферата на сервизната поддръжка и пълна подкрепа при използването на специализираните продукти.
В момента разширяваме дейността си и напълно обновяваме продуктовата гама, която предлагаме. До момента основния ни акцент беше продажба и сервизно обслужване на дентални столове, но сега вече стартираме и предлагането на редица други продукти – специални дентални компресори, автоклави, лампи, лазери и специализирани дентални консумативи. Работим с водещите фирми от цял свят и можем да Ви осигурим най-доброто за обзавеждането или модернизирането на Вашия стоматологичен кабинет!


Разполагаме със складова база и шоу-рум в Габрово, както и перфектно организирана система за сервизно обслужване, в рамките на която гарантираме реакция до 24 часа след подаване на сигнал от Ваша страна, в която и да е точка на територията на страната!
Прочети още

Обяви на потребителя Нера Дент