+ 0 km 0
Стелка за багажник LAND ROVER DISCOVERY SPORT след 2014г. гр. Варна - image 1

Стелка за багажник LAND ROVER DISCOVERY SPORT след 2014г.

49 лв.
Описание
Подложки за багажник на Frogum Dryzone за леки автомобили
Стелка, която ще предпази багажника ви от замърсяване. Тя е лека и се предлага на добра цена. Звучи като продукт, пригоден за нуждите на повечето шофьори!
Мръсотия в багажника? Никога повече!
Dryzone облицовките за леки автомобили са идеалното решение за всяка кола. Това е стандартна линия облицовки, монтирани към определен модел автомобил. Проектиран е до размер, който прави повърхността на багажника ви напълно защитена от замърсяване. Нашият патентован производствен метод прави този продукт устойчив на различни метеорологични условия. С нашите подложки за багажник Dryzone вече няма нужда да се притеснявате за чистотата на тапицерията в багажника си!
Продуктите са изработени от термопластични еластомери (TPE), който е гъвкав и силно устойчив на UV светлина и упорити петна, причинени от смазки или гориво. Матовата пластмаса прави облицовката да изглежда добре и поради лекото си тегло (малко над 1,5 кг) е лесно да се извади от колата за почистване. Модерният дизайн и висококачественият TPE каучук гарантират, че нашите подложки за багажник Dryzone имат най-доброто съотношение цена-качество.
Предлагаме и стелки за купето, разгледайте и другите ни обяви или ни попитайте за цена.
Бъдете здрави!
  • Добавена в 09:40, 22 януари 2021
  • Преглеждания:27
  • Номер на обявата: 123829509
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Морска градина, гр. Варна, Област Варна

Обяви на потребителя АУТО