+ 0 km 0

Обявата не е активна. Намери подобни обяви в На море в гр. Поморие.

Стая, студио, двустаен или тристаен апартамент до плажа в Поморие гр. Поморие - image 1

Стая, студио, двустаен или тристаен апартамент до плажа в Поморие

30 лв.
Описание
Предлагам два прекрасни апртамента с чудесна гледка на първа линия до морето в стария град на Поморие.

-
Единият апартамент е двустаен и е за 4-5 човека, а другият е тристаен, състоящ се от студио за 2-3 човека и две еднакви стаи за по 2-ма души.

Дава се и като отделни персонални помещения, тъй като към всяко има баня с тоалетна и Тристайният побира общо 6-7 човека.

-
Двустайният Апартамент е свободен от 11 септември.

Апартаментът е разположен в стария град на Поморие, точно на крайбрежната улица на 20 м от плажа. Разполага с голяма тераса с прекрасна гледка към морето. Апартаментът е двустаен, състои се от спалня и дневна с кухненски бокс и голяма баня. В спалнята могат да спят от 2 до 4 души, като освен голямата спалня има и допълнително легло тип “сандвич”, на което могат да спят още двама души. В дневната има разтегателен диван, на който могат да спят още двама души. Апартаментът е оборудван със сателитна телевизия с LED телевизори в двете стаи, климатик, кухненски бокс, хладилник, кафемашина, малка фурничка, ел. котлони, ел. кана за вода. Също така има и високоскоростен wi fi интернет. Терасата е голяма и широка с прекрасна гледка към морето, има голяма маса с 4 стола, тента, която покрива почти цялата тераса. Подходящ е за семейство с дете/деца. Можете да се ориентирате по снимките за всичко налично в апартамента.

Цената е 65 лв. на вечер.

-

Тристайният апартамент, респективно студиото и стаите са свободни от 8 септември.

Апартаментът е в старата част на град Поморие, на 20 метра от плажа. Апартаментът е тристаен и се състои от ДВЕ СПАЛНИ, всяка разполагаща със собствен санитарен възел и СТУДИО, разполагащо с кухненски бокс и санитарен възел. Всяка от стаите разполага с безплатен безжичен интернет, сателитна телевизия, нови лед телевизори, хладилник, електрически кани за вода. СТУДИОТО има освен посочените по-горе екстри и климатик и електрически котлони за готвене. Апартаментът е непосредствено до плажа, стаите имат обща тераса с гледка към морето, а студиото има две тераси, всяка от които също има гледка към морето. В апартаментът могат да бъдат настанени 6-7 човека, като има възможност за предоставяне на допълнително легло за студиото за седмия човек.

Апартаментът има възможност за даване отделно на стаите или студиото, като цената е 30 лв. за стая и 45 лв. за студиото. Цената на целия апартамент е 75 лв. на вечер.
-

Обяви на потребителя Юли