+ 0 km 0
Starbucks и Nespresso капсули, съвместими с машини Неспресо гр. София - image 1

Starbucks и Nespresso капсули, съвместими с машини Неспресо

7.99 лв.
Описание
Насладете се на вкусовете на Starbucks и Nespresso в уюта на вашия дом.
Капсулите Starbucks са напълно съвместими с тези на Неспресо.
(Sumatra, Verona, Blonde Roast, House Blend, Colombia, Espresso Roast, Espresso roast decaf и Pike Place). Всяка кутия е на цена от 7.99лв и има 10броя капсули.
Работим със Спиди или Еконт, без лично предаване.
Оригинални капсули кафе Неспресо/ Nespresso.
Една опаковка от един вид съдържа 10бр капсули.
- Arpeggio - 8.90лв (Плътен, наситен вкус с какаова нотка. Инт.9)
- Ristretto - 8.90лв(Италиански вкус – силен, ароматен и плътен.
Инт.10)
- Scuro - 8.90лв (Специално изработено за да подготви интензивно тъмно еспресо Macchiato. Поддържа силен ароматен характер на кафето, когато се комбинира с нежнен допир на млечна пяна. Инт.8)
- Roma - 8.90лв (Сладък вкус с нотки на дърво Инт.8)
- Volluto - 9.50лв (Сладък, бисквитен вкус, подсилен от леко киселеещи плодови нотки. Int.4)
- Kazaar - 9.50лв (Кремава текстура с горчив вкус и нотка на пипер Инт.12)
- Cosi - 9.50лв (Лек вкус и освежаващи цитрусови нотки. Инт.3)
- Nicaragua - 9.50 лв(Гладка медена текстура и сладки зърнени нотки. Инт.5)
- Ethiopia - 9.50 лв (Винено-плодови нотки и най-фин аромат на портокалов цвят. Инт.4)
- Ispirazione Venezia - 9.50лв(Деликатна ароматна напитка с хармоничен баланс на всички елементи, с карамелени нотки и плътно тяло. Инт.8)
- Vivalto Lungo - 9.50лв
- Fortissio Lungo - 9.50лв
- Linizio Lungo - 9.50лв
- Envivo Lungo - 9.50лв
- Arpeggio Decaffeinato - 9.50лв
- Volluto Decaffeinato - 10.50лв
Изпращаме по Еконт или Спиди с опция преглед и остъпка от цената за доставка.
Без лично предаване.

ПОДРОБНОСТИ STARBUCKS:
---STARBUCKS SUMATRA SINGLE ORIGIN DARK ROAST - интенз. 10 --- Подобно на пищния индонезийски остров, от където произхожда, това пикантно кафе стои самостоятелно. Плътно, с гладко усещане в устата, с трайни аромати на сушени билки и прясна почва, и почти без киселинност. Пекарите от Старбъкс обичат да трансформират тези непредвидими зърна от тъмно коралово зелен цвят към тигрово-оранжево до наситен тъмен махагон, разкривайки смели аромати, без които много от нас не могат да живеят.
---STARBUCKS BLONDE ROAST - интенз. 6 ---
Това е най-светло изпеченото кафе в портфолиото на Старбъкс. С лек и нежен вкус и аромат. Подходящо за: Ristretto 25 mL и Espresso 40 mL.
---STARBUCKS CAFFE VERONA - интенз. 10 ---
Това кафе е за истинската любов и с три имена. Създадено за първият кафе магазин в Сиатъл през 1975, наречено Jake’s Blend. И хората се влюбват в него. Толкова силно, че в Старбъкс започват да го миксират на ръка в останалите магазини. Блендът става известен като 80/20 Бленд, заради рецептата. Любовта към него бе толгова силна, че се налага в Старбъкс да му дадат име- Верона- на името на италианският град вдъхновил милиони. Във всички случаи, това кафе носи вкуса на чистата романтика.
---STARBUCKS HOUSE BLEND LUNGO - интенз. 8 --- Концепцията на Старбъкс за тези неспресо съвместими капсули изглежда измамно проста- събираш бленд от кафе зърна от Латинска Америка, изпичаш ги докато станат с цвят на тъмен кестен и получаваш кафе пълно с аромат, балансирани вкусови нюанси на ядки и какао, и лека сладост, придобита от печенето. Това кафе е първият бленд на Старбъкс, създаден от тях през далечната 1971г., дал началото на "Империята Старбъркс".
---STARBUCKS ESPRESSO ROAST- интенз. 11 ---
Богато кафе, съчетано с нотка карамел. Приключението ни започна през 1975 г. с търсене на перфектната смесица от кафе зърна и тяхното изпичане, водещ до месеци на интензивно експериментиране довело до резултат това кафе- едно от най-любимите ни. Рецепта за карамелената сладост на това Неспресо съвместимо кафе е толкова добра, че никога не е била променяна.
---STARBUCKS COLOMBIA - интенз. 7 ---
Отгледано във високопланински кафе ферми, разположени в магичните Анди, това кафе е част от портфолиото на Старбъкс вече повече 25 години. То ни напомня за голямата ни любов към кафето от Колумбия с единен произход (single-origin) кафе, с нежна текстура и типичен вкусен завършек.
---STARBUCKS PIKE PLACE - интенз. 7 ---
От първия ни магазин на Старбъкс в Pike Place Market в Сиатъл до кафенетата по целия свят клиентите поискаха прясно сварено кафе, на което могат да се насладят през целия ден. Гладка, добре заоблена смес от латиноамерикански кафета с финни богати аромати на шоколад и препечени ядки, средно изпечено, тя се сервира прясна всеки ден във всяко кафене на Starbucks® близо до вас.
---STARBUCKS DECAF ESPRESSO --- Неспресо съвместими капсули без кофеин. Еспресо с пълният си вкус, с извлечен кофеин, тъмно печено кафе с нотка на карамел, ароматно - същото, като в меките лате напитки на Старбъкс. Подходящо за ристето (25мл.) и еспресо (40мл.)
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Населено място

в.з. Бояна, гр. София, Област София-град

Обяви на потребителя Тодорова