СПУКАНО АВТОСТЪКЛО - ЕКСПЕРТНО възстановяване на Ваш адрес

Център, гр. София, Област София-град Добавена в 09:10, 20 март 2019, Номер на обявата: 46881035
Обява от Частно лице
 
ДОБРЕ ДОШЛИ НА НАЙ-ТОЧНОТО МЯСТО ЗА:
§ Гарантирано ЕКСПЕРТНО лепене/поправка/възстановяване/ремонт на шупли (люспи) и цепки/пукнатини/цепнатини по предни автостъкла, причинени от удар от камъче на пътя.
§ КОРЕКТНО и доказано професионално отношение към лепенето на стъклото Ви и към Вас самите.
§ МОБИЛНА поправка/лепене/ремонт/възстановяване – в услуга на Вашето време и удобство!!! За ЦЕНИ вижте в края на обявата.

*ЗАБЕЛЕЖКА*: Всички снимки в обявата са авторски (нито една не е свалена от интернет), само на оригинални поправки, извършени от мен и са заснети без прилагане на хитрости за манипулиране и прикриване на реалния резултат (тъмно място, замърсено стъкло, лош фокус, далечно разстояние или др.)! Много други обяви в OLX и някои сайтове, свързани с този род услуга, които са оформени по подобен начин, са видимо лоши копия и непрофесионални имитации на тази обява. Немалкото жалки опити на „колеги“ да присвояват снимки, текст и оформление от тази обява, за съжаление, но факт, подчертават неспособността им да създават собствено качество и липсата на умения за предлагане на стойностен професионализъм и конкурентна услуга.

Посещавам Ви без допълнително заплащане на посочен от Вас адрес В ГРАНИЦИТЕ НА СОФИЯ-ГРАД, от понеделник до неделя включително, както и в празнични дни. Посещението може да се реализира само след предварителна лична уговорка по телефона и след коментари по предварително изпратените по Вайбър снимки, в удобно и за двете страни време.
!ВАЖНА ПРЕПОРЪКА! ->Освен че е многократно по-евтино и експресно изпълнимо, бързото лепене на пукнатина/цепнатина/шупла/люспа/ "звезда", когато поправката има смисъл и е възможна, не само прави НЕНУЖЕН скъпия процес на цялостна подмяна на оригиналното челно стъкло на автомобила Ви, а и гарантира запазването на структурната му здравина и занапред.
Поради спецификата на възстановителните процеси и на третирания материал, ОПИТНАТА експертна намеса е значително по-сигурен и благоприятен избор пред Направи-си-сам ремонта, който най-вероятно ще доведе до допълнителен разход под формата на "Ново китайско стъкло" за колата Ви. Експерименти с уж евтини "Направи си сам" комплекти от ОЛХ, Ви излизат доказано по-скъпо в крайна сметка.

*!ВАЖНИ СЪВЕТИ!*: Когато Ви се случи щета на предното стъкло - шупла/люспа/цепка, "звезда", дълга пукнатина (до около 25-30 реални см), за високото качество на лепенето й е важно тя да бъде предпазена максимално бързо (при възможност - до броени минути) от последващо проникване на вода и каквито и да било замърсявания в нея. Бързата Ви реакция в това отношение може значително да допринесе за по-задоволителния резултат от поправката й.
Избягвайте да ползвате чистачките преди да защитите пукнатината/шуплата с парче ПРОЗРАЧНО ТИКСО, след като сте го почистили от прах със суха кърпа. Не почиствайте с никакви химически средства, нито дори само с вода!
Цената може да варира и зависи от размера и вида на щетата. За лека кола цената започва от 30 лв с включено идване на Ваш адрес - за лепене на нормална шупла или звезда с лъчи до размера на 20 стотинки +/- включени в общия й диаметър (т.е. включително лъчите, излизащи от центъра на щетата при някои шупли/люспи - дължината им определя размера и вида на щетата).
Цена за КАМИОН И БУС може да се определи само след разговор за необходимите специфични допълнителни уточнения!
При изпращане на съобщение със снимка чрез Вайбър или при обаждане бих могъл да обсъждам конкретни цени за индивидуалните случаи при всяко стъкло, както и евентуални отстъпки, според случая, вида, размера и броя на щетите на едно и също стъкло.
Моля изпращайте само ясни и фокусирани върху щетата снимки, за да мога да правя коректна преценка и по-категорични коментари по тях. Примери за ясни снимки са показаните тук.

Съобщения във Вайбър и обаждания можете да осъществите на 0878/277763 - Илия Михайлов. На съобщения към обявата/изпратени през платформата на OLX или във FB трудно отговарям своевременно.
СПУКАНО АВТОСТЪКЛО - ЕКСПЕРТНО възстановяване на Ваш адрес гр. София - image 2
СПУКАНО АВТОСТЪКЛО - ЕКСПЕРТНО възстановяване на Ваш адрес гр. София - image 3
СПУКАНО АВТОСТЪКЛО - ЕКСПЕРТНО възстановяване на Ваш адрес гр. София - image 4
СПУКАНО АВТОСТЪКЛО - ЕКСПЕРТНО възстановяване на Ваш адрес гр. София - image 5
СПУКАНО АВТОСТЪКЛО - ЕКСПЕРТНО възстановяване на Ваш адрес гр. София - image 6
СПУКАНО АВТОСТЪКЛО - ЕКСПЕРТНО възстановяване на Ваш адрес гр. София - image 7
СПУКАНО АВТОСТЪКЛО - ЕКСПЕРТНО възстановяване на Ваш адрес гр. София - image 8
СПУКАНО АВТОСТЪКЛО - ЕКСПЕРТНО възстановяване на Ваш адрес гр. София - image 9
СПУКАНО АВТОСТЪКЛО - ЕКСПЕРТНО възстановяване на Ваш адрес гр. София - image 10
СПУКАНО АВТОСТЪКЛО - ЕКСПЕРТНО възстановяване на Ваш адрес гр. София - image 11
СПУКАНО АВТОСТЪКЛО - ЕКСПЕРТНО възстановяване на Ваш адрес гр. София - image 12
 Изпрати
Преглеждания:67281

Изпрати съобщение на продавача

Добави файл

Разрешен тип файлове: jpg, jpeg, png, doc, pdf, gif, zip, rar, tar, txt, xls, docx, xlsx, odt Максималният размер на файла е 2 MB

Всички обяви на този потребител

Обяви на потребителя Илия Михайлов

Черна лачена чанта от естествена кожа

Черна лачена чанта от естествена кожа

Чанти

вчера
15:18

30 лв.

Кожени обувки DACHSTEIN - само ЛИЧНО предаване в София

37 лв.

Ивритско-български речник *ЛУКС* - Мони Алмалех, изд. ТРУД, 2004Г

Ивритско-български речник *ЛУКС* - Мони Алмалех, изд. ТРУД, 2004Г

Чуждоезиково обучение, речници

16 мар

24 лв.

По договаряне
De Tomaso Macchine da Corsa, the Official Racing History

De Tomaso Macchine da Corsa, the Official Racing History

Колекции

2 мар

299 €

По договаряне
Блендер KENWOOD със стъклена кана, неръждаем корпус

Блендер KENWOOD със стъклена кана, неръждаем корпус

Кухненски роботи, миксери, сокоизтисквачки

7 мар

50 лв.

По договаряне

Център, гр. София, Област София-град

Покажи на картата