+ 0 km 0
СПУКАНО АВТОСТЪКЛО- ЕКСПЕРТНО възстановяване на пукнатини на Ваш адрес гр. София - image 1

СПУКАНО АВТОСТЪКЛО- ЕКСПЕРТНО възстановяване на пукнатини на Ваш адрес

Описание
Моля, прочетете целия текст до края! Снимки само във Вайбър.
Услугата е мобилна (посещение на Ваш адрес в границите на София), а ако вида на ремонта го налага са възможни и посещения на мой адрес в гараж.
Конкретни уговорки за време и място на ремонта - по телефона и във Вайбър(след изпращане на снимки, виж по-долу)
Цената за една шупла с диаметър до 20 стотинки (включително евентуални лъчи в рамките на този дианетър) е 30 лв., за втора шупла на същото стъкло цената намалява на 20 лв., за трета на едно и също стъкло - 10 лв. За цена на дълга пукнатина - уточнения само по телефона и задължително след изпратени чрез Вайбър ясни снимки.

Прочетете пълните инструкции/"Важни съвети" за подготовка на щетата преди ремонта - по-долу в обявата!
Услугата, предлагана от мен, представлява:
§ МОБИЛНА поправка/лепене/ремонт/възстановяване – в услуга на Вашето време и удобство, в границите на София
§ Гарантирано ЕКСПЕРТНО лепене/поправка/възстановяване/ремонт на шупли (люспи) и цепки/пукнатини/цепнатини по предни автостъкла, причинени от удар от камъче на пътя.
§ КОРЕКТНО и доказано професионално отношение към лепенето на стъклото Ви и към Вас самите.
§ Индивидуален подход и ВНИМАНИЕ към всеки клиент.

*ЗАБЕЛЕЖКА*: Всички снимки в обявата са авторски (нито една не е свалена от интернет), само на оригинални поправки, извършени от мен и са заснети без прилагане на хитрости за манипулиране и прикриване на реалния резултат (тъмно място, замърсено стъкло, лош фокус, далечно разстояние или др.)! Много други обяви на колеги в интернет са БУКВАЛНО изкопирани от тази обява, която е от години. Немалкото жалки опити на „колеги“ да присвояват снимки, текст и оформление от тази обява, за съжаление, но факт, подчертават неграмотността и невежеството им.

Посещавам Ви без допълнително заплащане на посочен от Вас адрес В ГРАНИЦИТЕ НА СОФИЯ-ГРАД, седем дни в седмицата. Посещението може да се реализира само след предварителна лична уговорка по телефона и след коментари по предварително изпратените по Вайбър снимки, в удобно и за двете страни време.
!ВАЖНА ПРЕПОРЪКА! ->Освен че е многократно по-евтино и експресно изпълнимо, бързото лепене на пукнатина/цепнатина/шупла/люспа/ "звезда", когато поправката има смисъл и е възможна, не само прави НЕНУЖЕН скъпия процес на цялостна подмяна на оригиналното челно стъкло на автомобила Ви, а и гарантира запазването на структурната му здравина и занапред.
Поради спецификата на възстановителните процеси и на третирания материал, ОПИТНАТА експертна намеса е значително по-сигурен и благоприятен избор пред Направи-си-сам ремонта, който най-вероятно ще доведе до допълнителен разход под формата на "Ново китайско стъкло" за колата Ви. Експерименти с уж евтини "Направи си сам" комплекти от ОЛХ, Ви излизат доказано по-скъпо в крайна сметка.

*!ВАЖНИ СЪВЕТИ!*: Когато Ви се случи щета на предното стъкло - шупла/люспа/цепка, "звезда", дълга пукнатина (до около 25-30 реални см), за високото качество на лепенето й е важно тя да бъде предпазена максимално бързо (при възможност - до броени минути) от последващо проникване на вода и каквито и да било замърсявания в нея. Бързата Ви реакция в това отношение може значително да допринесе за по-задоволителния резултат от поправката й.
Избягвайте да ползвате чистачките преди да защитите пукнатината/шуплата с парче ПРОЗРАЧНО ТИКСО, след като сте го почистили от прах със суха кърпа. Не почиствайте с никакви химически средства, нито дори само с вода!
Цената може да варира и зависи от размера и вида на щетата. За лека кола цената започва от 30 лв с включено идване на Ваш адрес - за лепене на нормална шупла или звезда с лъчи до размера на 20 стотинки +/- включени в общия й диаметър (т.е. включително лъчите, излизащи от центъра на щетата при някои шупли/люспи - дължината им определя размера и вида на щетата).
Цена за КАМИОН И БУС може да се определи само след разговор за необходимите специфични допълнителни уточнения!
При изпращане на съобщение със снимка чрез Вайбър или при обаждане бих могъл да обсъждам конкретни цени за индивидуалните случаи при всяко стъкло, както и евентуални отстъпки, според случая, вида, размера и броя на щетите на едно и също стъкло.
Моля изпращайте само ясни и фокусирани върху щетата снимки, за да мога да правя коректна преценка и по-категорични коментари по тях. Примери за ясни снимки са показаните тук.

Съобщения във Вайбър и телефонни обаждания можете да осъществите на 0878/277763 - Илия Михайлов. На съобщения към обявата/изпратени през платформата на OLX или във FB нямам възможност да отговарям.
  • Добавена в 15:28, 27 януари 2021
  • Преглеждания:105849
  • Номер на обявата: 46881035
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Център, гр. София, Област София-град

Обяви на потребителя Илия Михайлов