+ 0 km 0

SONOFF Micro – 5V безжичен USB смарт адаптер

21.60 лв.
Описание
Представете си Sonoff Basic R3 или Sonoff D1 Dimmer или друг прекъсвач, но за USB портове! Да точно така Sonoff представиха своя нов продукт Sonoff Micro USB смарт адаптер с 5V вход / изход, който прави вашите USB устройства умни.

Sonoff Micro работи като всеки друг превключвател от бранда Sonoff, с изключение на това, че се управлява с USB-A вместо захранване от мрежата.

Свържете Sonoff Micro с USB устройствата си и ги контролирайте отдалчено посредством eWeLink APP или Alexa и Google Home.

С компактния си дизайн, той лесно може да бъде пренасян на всякъде където се намирате.
  • Добавена в 21:46, 12 февруари 2021
  • Преглеждания:13
  • Номер на обявата: 124967529
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Център, гр. София, Област София-град

За нас
S-deal.eu е млада и динамична компания с екип от мотивирани и нестандартно мислещи хора. През целия си път до тук работим върху стратегия, ориентирана изцяло към клиентите. Целта ни е да превърнем пазаруването в лесно, забавно и полезно занимание.

С помощта на нашите продукти може да получите това, което търсите, на изключително добра цена. За да гарантираме качеството, което заслужавате, работим с едни от най-добрите доставчици и брандове.

Гамата продукти включва различни категории: електроника, аксесоари за телефони и компютри, автоматизация за дома и много други, които ще улеснят живота Ви. Всеки ден се стараем да Ви изненадваме с нови, интересни и функционални попълнения. В основата на нашата мисия и стратегия е стремежът да бъдем актуални и с поглед към бъдещето.
Прочети още

Обяви на потребителя S-Deal