+ 0 km 0

Smart Home – IP66 водоустойчива кутия за защита на открит външен конта

16.90 лв.
Описание
Smart Home – IP66 водоустойчива кутия, е уникалният аксесоар за всеки, използващ уреди във външни условия. С тази кутия няма да имате притеснение, че ще намокрите контакта при дъжд, сняг или при други неблагоприятни условия.

Нивото на защита от проникване на вода в кутията е IP66, което ви предоставя пълна защита срещу леки струи вода, ограничено проникване (например под корпуса), както и пълна защита срещу прах.

Предимството на Smart Home – IP66 водоустойчивата кутия, е че имате пълната свобода да я комбинирате с контакт, който вече имате или може да закупите в последствие.

За тази цел ние предлагаме Wi-Fi смарт контакт, ключ и бутон подходящ за водоустойчивата кутия – който я превръща в смарт устройство.

Wifi Smart Контакт за стена със стъклен панел – управление с Android / Apple
SONOFF TX – T2 Wi-Fi елегантен и луксозен смарт ключ
Smart RF 433Mhz безжичен бутон | ключ за управляване на RF smart устройства 1 | 2 | 3 бутона
  • Добавена в 21:48, 12 февруари 2021
  • Преглеждания:23
  • Номер на обявата: 124967553
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

7-ми 11-ти километър, гр. София, Област София-град

За нас
S-deal.eu е млада и динамична компания с екип от мотивирани и нестандартно мислещи хора. През целия си път до тук работим върху стратегия, ориентирана изцяло към клиентите. Целта ни е да превърнем пазаруването в лесно, забавно и полезно занимание.

С помощта на нашите продукти може да получите това, което търсите, на изключително добра цена. За да гарантираме качеството, което заслужавате, работим с едни от най-добрите доставчици и брандове.

Гамата продукти включва различни категории: електроника, аксесоари за телефони и компютри, автоматизация за дома и много други, които ще улеснят живота Ви. Всеки ден се стараем да Ви изненадваме с нови, интересни и функционални попълнения. В основата на нашата мисия и стратегия е стремежът да бъдем актуални и с поглед към бъдещето.
Прочети още

Обяви на потребителя S-Deal