Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Други мобилни телефони в гр. София.

Смарт гривна

Гевгелийски, гр. София, Област София-град Добавена от телефон в 12:53, 6 ноември 2018, Номер на обявата: 112949289
59 лв.
Обява от Частно лице
Доставката се поема от купувача
лично предаване
Състояние ново
 
ВОДОУСТОЙЧИВА ГРИВНА С ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН
Този продукт е създаден за ежедневно носене, има изключително малко тегло и приляга на всяка китка. Изработен е от силиконов материал, издържлив на дълготрайна употреба. Той има тънък корпус и каишка с ширина под 2 см. Използва литиева презареждаща батерия. Тя има капацитет от 120 mAh, издържа до 10 дни постоянна работа и до 15 - в стендбай режим. Времето за зареждане е кратко – само 2 часа. Малкото устройство е водоустойчиво, плътно изолирано от прах или вода. То може да се носи навън или във фитнес залата, подходящо е за почти всякакъв спорт. Не може да се използва по време на плуване и не е препоръчително потапянето му под вода. Смарт устройството проследява физическата Ви активност и състояние, като отчита сърдечния ритъм и ниво на натоварване. Ще можете да проследите броя удари в минута на сърцето в реално време, да разберете дали Вашите показатели са в допустимите здравословни рамки. Това Ви позволява да съобразите тренировката си оптималните нива на натоварване без да се излагате на риск. Изделието отчита стадиите на Вашите активни тренировки - време за загряване, анаеробни тренировки и силна физическа активност. Ще можете да отчетете изгорените калории или дължината на изминато от Вас разстояние в крачки.
Приложението, което се инсталира на телефона събира данни за състоянието Ви и показва степента на постигнатите цели.
Продуктът извършва и мониторинг на съня, като отчита неговото качество, както и фазите на дълбок и плитък сън. В приложението ще виждате статистика за информацията натрупана във времето. Смарт гривната използва Bluetooth за свързване със смартфона. Съвместима е както с Android, така и IOS устройства. Синхронизацията с телефона е пълна, като също така ще получавате известия за пропуснати разговори, съобщения или други нотификации от социалните мрежи. Това се случва дискретно – с вибрация. Предвидена е функцията „Защита от загуба“, в случай, че се отдалечите от смартфона си. Екранът му пък може да се осветява с жест, при повдигане или завъртане на ръката без да необходимо да натискате нищо.

Гаранцията е 1 година. Подариха ми я, но на мен не ми трябва. Закупена е на 02.11.18г. Има си гаранционна карта и е пълен комплект в кутия.
Смарт гривна гр. София - image 2
Смарт гривна гр. София - image 3
Смарт гривна гр. София - image 4
Смарт гривна гр. София - image 5
Смарт гривна гр. София - image 6
Смарт гривна гр. София - image 7
Смарт гривна гр. София - image 8
Смарт гривна гр. София - image 9
Смарт гривна гр. София - image 10
Смарт гривна гр. София - image 11
Смарт гривна гр. София - image 12
Преглеждания:78

Обяви на потребителя Ани

Lenovo P70

Lenovo P70

Lenovo

24 дек

140 лв.