Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Слушалки в Област Пловдив.

Слушалки фосфоресциращи светещи подарък

гр. Пловдив Добавена в 00:00, 28 ноември 2016, Номер на обявата: 95024964

Продавам супер удобни, леки и иновативни фосфоризирани светещи слушалки с цип и вграден микрофон, изолиращ външните шумове по време на разговор.

За максимално ясен и видим светлинен ефект е необходимо да се ползват през тъмната част на денонощието или в неосветени помещения като преди това се "зареждат" на слънчева или изкуствена светлина.

Подходящи са за ползване по всякакво предназначение. Благодарение на дизайна си, са изключително удачни за ежедневна употреба - за водене на разговори, слушане на музика и радио.

Микрофон: Да, с бутон за включване и изключване
Изчистване на звука: Да /DSP, CVC6.0/
Аудио качество: Stereo HD Audio
Начин на ползване: Тапи за уши
Тегло: ~40 грама
Дължина на кабела: ~120cm
Жак: 3.5mm

Слушалките са чисто нови, фабрично запечатани в прозрачен плик с цип (каналче). Налични са в 4 цвята - бял, син, лилав и зелен.

Могат да се свържат с лаптоп, таблет, фаблет, компютър, телефон, телевизор, касетофон, радио апарат, мп3 плеър, mp3 player, ipod и всякакви други устройства, притежаващи 3,5мм аудио изход.

Съвместими са със смартфони като iPhone, Samsung, Lenovo, Sony, HTC, Nokia Microsoft, Huawei, Asus, LG, BlackBerry, Dell и др., с почти всички модели таблети като iPad, Galaxy Tab, Xperia, Yoga, ThinkPad, Google Nexus, Optimus, MediaPad, Moto Xoom, Gigaset, Iconia, Lumia, Smart Watch и т.н.

Страхотен подарък за дете, мъж или жена.

Пращам по куриер с опция за преглед или предавам лично.

Преглеждания:3