+ 0 km 0
Склад в нов бизнес център на Ботевградско шосе гр. София - image 1

Склад в нов бизнес център на Ботевградско шосе

5660 €
Описание
БЕЗ КОМИСИОННА. ОТ СОБСТВЕНИК. Склад на кота 0 в новстроящ се бизнес център със складове, офиси клас А и магазини, на бул. Ботевградско шосе. Директен ТИР достъп до склада. Височина на помещенията 6 метра. Сградата отговаря на всички актуални изисквания за складови бази. В склада има стая за почивка- 19 кв.м, битово помещение за персонала, баня и тоалетна. Могат да бъдат узаконени митнически и фармацевтични складове и др. специфични дейности. Възможно е наемането и на по-големи площи. Центърът може да осигури под наем, достатъчен брой паркоместа за леки коли и ТИР. Гъвкави схеми на наемане. Въвеждане в експлоатация- март 2021 г.
  • Добавена в 11:16, 8 април 2021
  • Преглеждания:425
  • Номер на обявата: 121149208
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Враждебна, гр. София, Област София-град

За нас
“СТОЛИЧНИ ИМОТИ” е създадена през 1996 г. като част от тогавашното сдружение “Обединение Недвижими Имоти – ОНИ”. Основната цел, която си поставяме е да увеличаваме непрекъснато броя на клиентите, останали удовлетворени от работата си с Нас, като по този начин да затвърждаваме сериозната си позиция на пазара за недвижими имоти.

“СТОЛИЧНИ ИМОТИ” е съучредител на Българската камара на агенциите за недвижими имоти, имаща за основна цела да подобрява качеството на услугите, предлагани на пазара, с цел задоволяване на нарастващите потребности на клиентите на агенциите-посредници.

Основен приоритет във фирмената ни политика е качеството на предлаганите от нас УСЛУГИ. За постигането на това се грижи внимателно подбран колектив от консултанти с широки познания в областта на сделките с недижима собственост, способни да отговорят адекватно на индивидуалните потребности на всеки от нашите клиенти.

Ние не делим клиентите си на “малки” и “големи”. Всяка оферта постъпила при нас ще получи равен шанс да бъде реализирана така, че Вие да останете удовлетворени от съвместната ни работа.
Прочети още

Обяви на потребителя Столични имоти