+ 0 km 0
Склад на бул. Ботевградско шосе гр. София - image 1

Склад на бул. Ботевградско шосе

2088 €
Описание
Самостоятелен склад в новостроящ се бизнес център на бул. Ботевградско шосе. Разположен е на второ ниво в сградата. Достъпът е директно по товарна рампа, достъпна за бусове и малки камиони. За обслужване от ТИР са изградени два подемника по 3.5 тона, които качат товари до рампата на второ ниво, дирктно от ТИР-а. Височината на помещенията е 6 метра. Възможно е изграждане на Data center, митнически скалдове, фармацевтичен склад и др. специализирани дейности. Могат да се наемат и по-големи площи. Центърът може да предложи и достатъчен брой парко места за леки автомобили и ТИР. Обектът ще се въведе в експлоатация през март 2021 г.
  • Добавена в 09:30, 1 март 2021
  • Преглеждания:302
  • Номер на обявата: 121148724
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Враждебна, гр. София, Област София-град

За нас
“СТОЛИЧНИ ИМОТИ” е създадена през 1996 г. като част от тогавашното сдружение “Обединение Недвижими Имоти – ОНИ”. Основната цел, която си поставяме е да увеличаваме непрекъснато броя на клиентите, останали удовлетворени от работата си с Нас, като по този начин да затвърждаваме сериозната си позиция на пазара за недвижими имоти.

“СТОЛИЧНИ ИМОТИ” е съучредител на Българската камара на агенциите за недвижими имоти, имаща за основна цела да подобрява качеството на услугите, предлагани на пазара, с цел задоволяване на нарастващите потребности на клиентите на агенциите-посредници.

Основен приоритет във фирмената ни политика е качеството на предлаганите от нас УСЛУГИ. За постигането на това се грижи внимателно подбран колектив от консултанти с широки познания в областта на сделките с недижима собственост, способни да отговорят адекватно на индивидуалните потребности на всеки от нашите клиенти.

Ние не делим клиентите си на “малки” и “големи”. Всяка оферта постъпила при нас ще получи равен шанс да бъде реализирана така, че Вие да останете удовлетворени от съвместната ни работа.
Прочети още

Обяви на потребителя Столични имоти