+ 0 km 0

Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Търговия в гр. Стара Загора.

Сигнали за Фондова борса

Здравейте, това което гледате пред екраните си е един проект, който беше започнат и спрян преди две години. Българската версия на група за сигнали.
Групата в Telegram е на ваше разположение със сигналите. Следвайте ги на демо поне две седмици, за да ви докажа, че не във всичко трябва да се съмнявате в България. Благодаря!
Та накратко без да навлизам в големи подробности, говорим за световната борса където може да направите ненормални цифри, но и да загубите таккива. От три години се занимавам и смея да кажа че се справям страхотно. До края на годината всички предоставяни сигнали са безплатни. Сумата след това няма ще е възможно най - символична. Подготвил съм презентация, която може да погледнете. Ако сте човек, който не разбира от нищо това, готов съм да съдействам без проблем. За останалите, които разбират и имат множество въпроси моля да ми пишат подробните си въпроси. Отговарям почти веднага. В България това не е правено досега на високо ниво, но си мисля че е време. Благодаря за вниманието ви!

Контакти:
Telegram - t.me/ForexIndicesBulgaria
  • Добавена в 11:34, 18 септември 2020
  • Преглеждания:54
  • Номер на обявата: 122768338