+ 0 km 0
Счетоводни услуги- за гр.София 60 лв. гр. София - image 1

Счетоводни услуги- за гр.София 60 лв.

Описание
Счетоводни услуги за нови клиенти - промоционални предложения!

Счетоводна къща НД АКАУНТИНГ ЕООД предлага висококачествено и гъвкаво счетоводно обслужване. Компанията използва високо технологична компютърна база и модерни софтуерни програми. Взаимодействаме успешно с държавната администрация, съобразявайки се с динамичнo променящата се нормативна база. Едновременно с това съгласуваме нашата работа с индивидуалните изисквания нa всеки клиент.Клиентите са важни за нас и затова винаги реагираме на техните проблеми бързо, адекватно и компетентно.
НД АКАУНТИНГ предлага професионални счетоводни и данъчни консултантски услуги във всички области, свързани с финансово-счетоводните процеси в една организация – счетоводство, финансово и данъчно консултиране, труд и работна заплата на служители и управленския екип.

Безплатно годишно счетоводно и приключване на всички нови клиенти, при сключване на договор за счетоводство и счетоводни услуги за срок от една или повече години.
Отстъпки от 5% и 10% при авансово заплащане на дължимите суми за счетоводни услуги за съответно 6 или 12 месеца.

Предлагаме и дистанционно/онлайн счетоводно обслужване. Обмяната на документи и информация се извършва чрез изпращане на сканираните оригинали документи до нас по имейл, вайбър или скайп или с избран от вас куриер. Имате възможност за непрекъсната комуникация по телефон.
  • Добавена в 14:16, 17 септември 2020
  • Преглеждания:109
  • Номер на обявата: 116681139
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Зона Б-18, гр. София, Област София-град

Обяви на потребителя Николинка Драганова