+ 0 km 0

Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Тренировки, танци в гр. Благоевград.

Самоотбрана с КРАВ МАГА за Всеки! Бъди Подготвен! гр. Благоевград - image 1

Самоотбрана с КРАВ МАГА за Всеки! Бъди Подготвен!

Описание
Подновяваме тренировките си след възникналото извънредно положение. Тренировки по Самоотбрана с Крав Мага - Понеделник, Сряда и Петък от 18:30 часа във фитнес център "Централ" /в подлеза при фонтаните/.
Включи се и влез във форма!

Боен Клуб КРАВ МАГА ПРОТЕКШЪН открит през 2019 г. предлага тренировки по самоотбрана по утвърдена система Крав Мага набираща все по-голяма популярност в целия свят.
КРАВ МАГА е създадена от първия инструктор по ръкопашен бой в израелската армия, Ими Лихтенфелт, за да посрещне най-суровите изисквания на бойното поле.
Естествена, практична и интуитивна, КРАВ МАГА е лесна за учене, високо ефективна система за самоотбрана. Използва се като начин на оцеляване и защита, а не като бойно изкуство. Системата е базирана на естествени реакции, прости движения и агресивни защитни принципи. Тренировките по КРАВ МАГА се водят възможно най-реалистично. Важна част от подготовката на трениращия е симулацията на реални нападения. Методиката на обучение по КРАВ МАГА е разчетена така, че да може да бъде изучена в максимално кратки срокове. Разчита се предимно на простотата на техниката, така че дори да се наложи още след първия урок да се използва на улицата, тя да е максимално ефективна. Залага се повече на ефективността, отколкото на ефектните изпълнения. Например, при много бойни изкуства съществуват раздели за самозащита, но ако те учат как се действа при проведен захват, то в КРАВ МАГА ви учим и как да действате, докато противникът посяга да направи захвата. В тренировките се изучават методи за самоотбрана при нападение от един или няколко човека, от пръчки, бутилки, ножове, огнестрелни оръжия, както и всичко от обкръжението, което може да послужи като оръжие.
Ще развиете физиката и психиката си. Ще се научите да избягвате, предотвратявате и да се справяте с всички видове насилие и посегателства. Натоварването при тренировка на тялото и ума е различно от това, на което ни подлага ежедневието, поддържа се добър тонус без да се стига до пълно физическо изтощение, болки или травми.
Заповядайте при нас, за да видите всичко това нагледно, да усъвършенствате себе си, да подобрите общата си физическа подготовка и да бъдете подготвени за всяка ситуация!

Тренировките се провеждат в 18:30 ч. от понеделник до петък във Фитнес Център „ЦЕНТРАЛ“ /в подлеза при фонтаните/.
Залата е оборудвана с всичко необходимо за трениране на бойни техники.

НОВО !!!
Обучение за деца!
Като родители ние искаме децата ни да са винаги в безопасност, да растат силни и здрави. Децата на всяка възраст може да се окажат в стресова ситуация. При обучението се набляга на реалистични техники за защита, както при тормоз (физически/психически) от връстници, така и при нападение от възрастни. Кога е удачно да използва сила и кога да се избегне.

За повече информация може да посетите нашия сайт:
http://kravmaga-protection.com
или страницата ни във Фейсбук и Инстаграм :
https://www.facebook.com/KravProtection
https://www.instagram.com/krav_protection

Инструктор по Крав Мага за цивилни степен: Graduate level 2: Михаил Терзийски
Телефон: 895 - Покажи -

Откриване на Клубът през 2019 година:
https://www.youtube.com/watch?v=yR_aLNqfrKc

За Крав Мага в мрежата:
https://youtu.be/bmFCw0IzhKY
https://www.10te.bg/zabavlenie/10-te-nay-dobri-boyni-tehniki-za-samozashtita/
https://www.youtube.com/watch?v=bmFCw0IzhKY

Tags:
Крав Мага Благоевград, бойни изкуства, самозащита, самоотбрана, Крав Мага, self-defence, martial arts, school, Krav Maga, тренировка
  • Добавена в 16:33, 3 август 2020
  • Преглеждания:791
  • Номер на обявата: 116496675