Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Декорация в гр. София.

С коледен дух! Арома дифузери - различни модели

Гео Милев, гр. София, Област София-град Добавена в 16:17, 9 декември 2018, Номер на обявата: 113378427
29 лв.
Обява от Бизнес
Доставката се поема от купувача
Състояние ново
 
Различни модели арома дифузери. Специален коледен модел!

Арома дифузерът е устройство, което изпарява вода без нагряване и е подходящо както за овлажняване на въздуха, така и за ароматерапия и релакс, когато във водата се добавят етерични масла.

Снимките не показват целия асортимент. При интерес ще изпратя още снимки в съобщение.

Моделите са общо 15 с цени между 29лв и 80лв

9 ПРИЧИНИ, ДА ПОЛЗВАТЕ АРОМА ДИФУЗЕР

1. Сън
Сънят ви подготвя да се справите с утрешния ден, но не можете да направите това, ако не спите добре. Използването на дифузер през нощта с етерични масла като лавандула, ви помага да се отпуснете и заспите. Ще се събудите освежени и готови за още един ден.

2. Освежаване на въздуха
Етеричните масла са известни със своя мощен, свеж аромат, така че просто изберете аромата, който искате да изпълни въздуха. Дифузерите също са по-здравословни алтернативи на стандартните освежители на въздух, които зареждат дома ви с вредни химикали. Вместо това етеричните масла носят ползи за здравето и осигуряват дълготрайни аромати.

3. Останете здрави
Поддържайте дома си здрав и щастлив чрез разпръскване на етерични масла като евкалипт, мента и цитрусови плодове. Тези масла пречистват въздуха, като премахват бактерии, предпазват дома ви от заболявания и стимулират имунната ви система.

4. По-безопасни от свещите
Свещите могат да предизвикат пожар, ако бъдат оставени без надзор. Избегнете тези рискове, като вместо това използвате арома дифузер. И, освен че са по-безопасни, етеричните масла не съдържат химикали като свещите, оставяйки ви здравословна атмосфера.

5. Подобряване на настроението
Докато етеричните масла и ароматерапията са известни със своите релаксиращи аромати, има и няколко масла, които могат да бъдат използвани за повишаване на настроението ви. Масла като лавандула и цитруси могат да бъдат използвани, за да освежат и дадат живот на дадено помещение – дневна, офис, фитнес.

6. Концентрация
Ако искате да сте по-продуктивни, разпръскването на етерични масла във въздуха може да подобри когнитивната ви функция. Използването на масла като евкалипт и мента помага за лекуването на лоша концентрация.

7. Предотвратява хъркане
Друга причина да използвате дифузер през нощта е тези около вас да не ви будят с хъркането си. Евкалиптовото масло изчиства дихателната система и подобрява дишането, което предотвратява хъркането и ви позволява да спите по-добре.

8. Облекчаване на алергии
Алергиите в днешно време са многобройни. Етеричните масла като евкалипт и мента могат да облекчат със силните си аромати симптоми като подуване на очите и болки в гърлото. Също така имат способността да изчистват синусите.

9. Намалява стреса
Едно от най-големите предимства на дифузера е облекчаването на стреса в дома. Ментолът и лавандулата са две от най-добрите масла, които ви помагат да се отпуснете след дълъг ден. Можете да превърнете всяка стая в зона за релакс с дифузер и няколко арома масла.

Ако имате въпроси сме насреща!
С коледен дух! Арома дифузери - различни модели гр. София - image 2
С коледен дух! Арома дифузери - различни модели гр. София - image 3
С коледен дух! Арома дифузери - различни модели гр. София - image 4
С коледен дух! Арома дифузери - различни модели гр. София - image 5
С коледен дух! Арома дифузери - различни модели гр. София - image 6
С коледен дух! Арома дифузери - различни модели гр. София - image 7
С коледен дух! Арома дифузери - различни модели гр. София - image 8
С коледен дух! Арома дифузери - различни модели гр. София - image 9
С коледен дух! Арома дифузери - различни модели гр. София - image 10
С коледен дух! Арома дифузери - различни модели гр. София - image 11
С коледен дух! Арома дифузери - различни модели гр. София - image 12
Преглеждания:243