+ 0 km 0
Рециклиране, Ремонт на фарове/Вграждане, Замяна на Лупи-Retrofit гр. София - image 1

Рециклиране, Ремонт на фарове/Вграждане, Замяна на Лупи-Retrofit

Описание
ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!!!
23.06.2020г
Във връзка със световната пандемия КОРОНА ВИРУС КОВИД 19 работим със строги противоепидемични мерки, при затворени врати.
Приема става само по предварително изготвен график със запис на часове за дезинфекция, преглед или ремонт.
В сервиза от 23.06.2020г. се допускат хора само с ПРЕДПАЗНИ МАСКИ ИЛИ ШЛЕМОВЕ!!!
Моля, обадете се предварително по тел. ако желаете да ни посетите.
Без записан час и предпазна маска няма да бъдете допуснати в границите на сервиза!!!
Без изключения!!!

> Предлагаме професионално пълно или частично рециклиране и ремонт на фарове, халогени за мъгла, дневни светлини и стопове.
> Предлагаме вграждане на лупи - Retrofit – афтърмаркет, оригинални и тунингови, нови и рециклирани halogen, bixenon, biled, bilazer оптични системи в рефлекторни фарове.
> Предлагаме замяна на оригинални лупи - Retrofit с афтърмаркет, оригинални и тунингови, нови и рециклирани halogen, bixenon, biled, bilazer оптични системи.

(Поради факта, че се занимаваме със специфични, сложни и изключително трудни манипулации свързани с фаровете на автомобилите има възможност да не можем да отговорим на вашето обаждане веднага. Имайте търпение – винаги връщаме обаждане при първа възможност в рамките до 60 минути.)
1. Рециклиране и ремонт на фарове, халогени за мъгла и дневни светлини.

>Първа стъпка при рециклирането или ремонта е техния демонтаж.
При почти всички автомобили за целта се налага демонтаж на предната броня на автомобила.
Разполагаме с база за извършване на тези процедури.

>Втора стъпка е разхерметизирането на стъклата от корпусите на фаровете и почистване на стари лепила. Също така и разглобяването на всички останали основи, декоративни, водещи и електрически части, модули и елементи във фаровете за оценка на тяхното моментно състояние.

>Трета стъпка е рециклирането на основни детайли, части, ел. системи и модули.
Фаровете на почти всички автомобили са основно 2 типа: Рефлекторни или с оптика “лупи“.
При дълга денонощна употреба на основните светлини на фаровете и изминаването на хиляди километри пробег с автомобила светлината от тях на пътното платно прогресивно намалява. Това се дължи на постепенното изгаряне на огледалното хром покритие на рефлекторите.
Това е необратим процес, който се дължи на високата температура и отделяните вредни газове от работата на различните осветителни системи Halogen, Xenon, Led, Lazer.
-- В този случай ние предлагаме полагане на ново хром покритие „Алуминизация“ на оригиналните рефлектори на вашите фарове.
Също така при дълга употреба на фаровете при определени модели в някои случаи се налага да бъдат рециклирани и други основни компоненти, ел. системи, модули и водещи елементи в зависимост от тяхното моментно състояние.
-- В този случай ние предлагаме рециклиране на ел. инсталации, завиващи и адаптивни мотори и сензори за движение по хоризонтал и вертикал. Замяна или ремонт на вътрешни водачи, ремонт или замяна на дневни светлини, декоративни части, корпуси, капачки, вътрешни модули и други.
>Четвърта стъпка е правилното сглобяване и калибриране на всички компоненти и части.
Всички основни компоненти се почистват, полират и сглобяват по обратния ред.
>Петата стъпка е изключително важна. Тя е свързана с обработката на стъклата на фаровете.
-- При този процес пластмасовото „поликарбонатно„ стъкло на фара се обработва машинно и се полира от вътре и вън, като се премахва горния изхабен, изгорял от слънцето и наранен от камъчета слой. Това е един от основните фактори за правилната пропускливост на светлината отразена от рефлекторите.
След полирането на стъклото от вътре и вън неговата не защитена от вредните слънчеви UV лъчи повръхност се защитава с защитни фолия. Разполагаме с богат избор на UV стабилизирани и бронирани 100% прозрачни защитни фолия на водещи фирми.
>Шеста стъпка – херметизиране на стъклата към корпусите на фаровете с подходящи и препоръчани от производителя на фара лепила.

>Седма стъпка – монтаж на фаровете, предната броня на автомобила и техния реглаж със стенд за калибриране по хоризонтал и вертикал спрямо геометрията на автомобила.

В допълнение на ремонта и рециклирането на тези от вас, които искат да имат индивидуална визия на автомобила предлагаме и вътрешен детайлинг във фаровете.
Подчертаваме вашата индивидуалност като предлагаме професионално боядисване на вътрешните декоративни елементи с високо-температурна основа и високо-температурна боя.
Можем да тонираме декоративни вътрешни детайли с трансперантни фолия с различен цвят и пропускливост.
--
2. Вграждане или замяна на лупи - Retrofit – афтърмаркет, оригинални и тунингови, нови и рециклирани halogen, bixenon, biled, bilazer оптични системи.

>Първа стъпка е демонтаж на фаровете от автомобила.
При почти всички автомобили за целта се налага демонтаж на предната броня.
Разполагаме с база за извършване на тези процедури.

>Втора стъпка е разхерметизирането на стъклата от корпусите на фаровете и почистване на стари лепила. Също така и разглобяването на всички останали основни, декоративни, водещи и електрически части, модули и елементи във фаровете.

>Трета стъпка е вграждането или замяната на оптична система Retrofit в зависимост от типа на фара.
Това е изключително деликатна процедура, поради факта че се премахва заводската геометрична крива на оригиналните източници за осветяване.
При тази процедура се монтира нова оптична система Retrofit с подходящи поръчкови за целта допълнителни крепежни елементи, след което се извършва геометрична настройка на новата система спрямо данни от производителя на оригиналния фар.
Като допълнение към Retrofit спадат дневни светлини и светлинен вътрешен детайлинг за вграждане във фарове - ангелски очи, силиконови меки или секционни лед барове, светловоди, дяволски очи, диоди и други.
Те могат да бъдат както базови, така и поръчкови подчертаващи различната и индивидуална визия на вашия автомобил. Същевременно те могат да се използват през светлата част от денонощието за дневни светлини.

>Четвърта стъпка е правилното сглобяване и калибриране на всички компоненти и части.
Всички основни компоненти се почистват, полират и сглобяват по обратния ред.

>Пета стъпка – монтаж на фаровете, предната броня на автомобила и техния реглаж със стенд за калибриране по хоризонтал и вертикал спрямо геометрията на автомобила.

На вашето внимание предлагаме също: крушки, баласти, модули, сензори, капачки, корпуси, стъкла - афтърмаркет и оригинални.

>Разполагаме с всички възможни стандарти и богат избор на ценови класове и марки халогенни, ксенонови, диодни крушки – Philips, Osram, Hella, Neolux, AES, C.N, XGY, DOOP
>Разполагаме с всички възможни стандарти и богат избор на ценови класове и марки баласти, модули, сензори, ел. мотори, завиващи модули, корпуси, капачки, стъкла и крепежни елементи - Philips, Osram, Hella, AL-Bosch, Neolux, AES, C.N, XGY, DOOP
...
Крайните цени зависят от модела на фаровете и моментното им състояние, вложените нови материали, сложността на извършените процедури и вложения труд!
...
Срокът на изпълнение за рециклиране на оригинални фарове и Retrofit зависи от сложността. Повече информоция можем да ви дадем по телефона.
Работим само по предварително изготвен график.
За повече информация се свържете с нас.
Гаранция за изработка - 1 година
Гаранция за нови покрития – Алуминизация - 1 година или 100 000 км.
Гаранция за вложени нови компоненти от 6 месеца до 4 години.
(Ако компонентите имат гаранция от производител.)
Гаранция за UV защита на защитно фолио - 4 години.
...
ЗАБЕЛЕЖКА!!
За афтърмаркет реплики, Тайвански или Китайски тунингови фарове не даваме никаква гаранция!!!
Без изключения!!
...
S.Т. Retrofit Light Performance Bulgaria –
Innovative Headlight Upgrades
884 - Покажи -
www.stretrofit.wordpress.com
facebook: S.T. Retrofit
...
ЗАБЕЛЕЖКА!!
„Текста и снимките в тази обява са обект на запазени права. Всякакво копиране и взаимстване на текста, снимките и части от тях се смята за нарушение по Закон за марките и географските означения“
S.Т. Retrofit Light Performance Bulgaria
...
тагове: Retrofit, ретрофит, вграждане, ремонт, рециклиране, фарове, халогени, стъкла, капаци, алуминизация, хром, покритие, покрития, огледално, рефлектори, капачки, корпуси, водачи, щипки, баласти, крушки, модули, ел. мотори, лупи, bixenon, biled, xenon, ксенон, ксенонови, led, диоди, полиране, ангелски очи, ледбар, маркучи, лепила, декорации, дневни светлини, автомобили, коли,
  • Добавена в 12:46, 5 август 2020
  • Преглеждания:866
  • Номер на обявата: 41699301
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител

S.T. Retrofit Light Performance Bulgaria

Отговарям бързо Ново!
Този потребител отговаря бързо на съобщенията.
В OLX.bg от окт 2012 Обяви на потребителя
  • Изпрати съобщение
Населено място

Кръстова вада, гр. София, Област София-град

Обяви на потребителя S.T. Retrofit Light Performance Bulgaria