+ 0 km 0

Регионален представител - ветроупорни завеси (размери и монтаж)

1000 - 2000 лв.
Брезент Индъстри ЕООД е водеща българска компания за производство на ветроупорни завеси. Фирмата е със седалище в град София и производствена база в град Перник. За повече информация: www.vetrouporni-zavesi.com

* Прозрачните ветроупорните завеси се използват основно за заграждане на външни пространства на заведения, барбекюта, навеси, тераси, беседки и др.

За територията на област Благоевград си търсим регионален представител (не е задължително използването на офис, но ако има такъв, това е предимство), който ще бъде ангажиран при осъществяването на контакт с клиенти от област Благоевград (по телефон), вземането на размери от съответните обекти, калкулиране на цена (използва се специално създаден онлайн калкулатор), както и последващ монтаж на вече изработените ветроупорни завеси. Поради това, че един монтаж се извършва от поне двама души, регионалния представител трябва да може да разчита на поне един или двама монтажници, с които да работи в екип.

Цената на изработка на стандартните ветроупорни завеси с въртящи пластмасови копчета, която фирмата е определила е 30 лв./кв.м. От тази цена, 5 лв./кв.м. е комисионната за регионалния представител. Това означава, че за една средно голяма поръчка от 20 кв.м., чиято крайна цена за изработка е 600 лв., регионалния представител ще получи 100 лв. Това не е всичко! Ако клиента поиска монтаж (в 90% от случаите монтираме ние), той е процент от стойността на цялата поръчка, както следва:
- монтаж на дървена конструкция: + 30% от стойността на поръчката;
- монтаж на метална конструкция: + 40% от стойността на поръчката;
- монтаж на бетонна конструкция: + 50% от стойността на поръчката.

* Предимство при подбора на монтажници е работата с различни инструменти, но основно с винтоверти. В по-голяма част от случаите се монтира на дървена конструкция, но понякога има монтажи на метал и бетон, при които се ползват и пробивни инструменти - бормашини и перфоратори.

Ако продължим горния пример с поръчката от 20 кв.м., по която следва да се извърши монтаж на дървена конструкция (+ 30%), крайната цена към клиента ще бъде 780 лв., от които 180 лв. ще останат за регионалния представител и неговия екип. Разпределението на възнаграждението за монтажа се определя изцяло от регионалния представител, напр. ако в монтажа са участвали двама души и ако за този труд им бъде заплатено по 40 лв. (2х40=80 лв.), то за регионалния представител ще останат още 100 лв. от стойността на монтажа.

Или казано по просто, от една средно голяма поръчка - напр. 20 кв.м. с последващ монтаж на дървена конструкция, регионалния представител ще спечели 200 лв.

Освен, чрез нашия уеб сайт, чрез който клиентите от област Благоевград ще се свързват директно с регионалния представител, той също може да търси допълнителни клиенти и на местно ниво.

Имайте предвид, че това е уникална възможност, както за допълнителни, така и за основни доходи, тъй като от година на година поръчките се увеличават почти двойно.

Одобреният регионален представител е препоръчително да премине кратко теоретично и практическо обучение (1 или 2 дни) в производствената база на фирмата в град Перник, където ще бъде включен към наш екип за извършване на огледи, вземане на размери и монтаж, с оглед на това да придобие необходимите първоначални базови познания.
Докладвай за нередност

С прикачването на CV се съгласяваш данните ти да бъдат съхранявани и обработвани. Виж повече

Запазвайки и споделяйки своята автобиография (и данните, включени в нея) се съгласявате данните да бъдат споделяни с трети страни за целите на процеса на набиране на персонал. Подробна информация за обработката на лични данни можете да намерите в общите ни условия Скрий

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Идеален център, гр. Благоевград, Област Благоевград

Обяви на потребителя Brezent Industry Ltd.