+ 0 km 0

Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Инструменти в гр. София.

Противопрахова защитна маска N95, FFP2 гр. София - image 1

Противопрахова защитна маска N95, FFP2

5.99 лв.
Описание
Респираторните маски N95 на BProtect осигуряват доказана защита срещу фините елеминти във въздуха.

Служат за МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА.
Тези маски притежават сертификата N95, който гарантира филтрация на 95% от фините частици в околната среда.

Маските със сертификат N95 и КN95 имат високо ефективен филтър с АКТИВЕН ВЪГЛЕН, който надеждно филтрира частици с големина над 0,3 микрона (300 нанометра), както и голям КЛАПАН с мембрана за лесно дишане.
Тези маски са изработени от екологично чист материал и са проектирани да са максимално комфортни, с удобен дизайн на куката за ушите и гъвкаво прилягане. Дихателният механизъм е с голям диаметър – 40 мм и тънък само 0,3 мм силиконов клапан, за да осигури естествено дишане и да предотврати задържане на влага,

Функционалност:

Въздушен клапан. Добрата дистрибуция на температура и влажност е ключова в защитата срещу външни замърсители. При вдишване, клапанът е затворен, за да осигури максимална изолация. При издишване, клапанът се отваря за да освободи топлият въздух.

Многослойна структура. Структурата на нашата маска се състой от 6 слоя – полипропиленова материя която филтрира частици с големина от 0.5 – 0.7 микрона, високо ефективен филтър с активен въглен, противопрахов микро филтър, KN95 слой който филтрира частици с големина от 0.25 микрона, електростатично нано-памучно покритие, антиалергично покритие за безпроблемен досег до вашата кожа.

Ергономичен дизайн. За да може да предостави оптимална защита от различни елементи в околният въздух, маска BProtect N95 осигурява отлична ергономичност, прилепвайки удобно плътно до кожата.
  • Добавена в 21:37, 28 май 2020
  • Преглеждания:612
  • Номер на обявата: 120770514