+ 0 km 0

Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Осветление в гр. Благоевград.

Промо: Безжичен smart ключ Aqara D1 с 1 бутон гр. Благоевград - image 1

Промо: Безжичен smart ключ Aqara D1 с 1 бутон

33 лв.
Описание
Безжичните ключове на Aqara са многофункционални превключватели. Освен че може да ги разположите на удобни места за ръчно управление на осветлението (и други устройства), чрез тях може да задействате и редица автоматизирани сцени.

Aqara D1 wireless remote switch

Безжичните ключове могат да се натискат по различен начин и според натискането да изпълняват различни команди.

Единичният безжичен ключ поддържа следните натискания (щраквания):

еднократно щракване
двойно щракване (натискане)
продължително задържане (натискане) на бутона
Това означава, че един единичен превключвател, може да изпълнява 3 различни сцени

Благодарение на многофункционалността си, тези ключове могат да се използват за редица автоматизирани сцени. Ето няколко примера:

Преди да излезете от дома си, натиснете безжичния превключвател (поставен до входната врата) и всички източници на светлина ще изгаснат едновременно с едно докосване и в същото време ще се активира режим “Бдителност”. Определено ще ви хареса тази функция. Отидете на работа спокойно, защото домът ви е в безопасност;

Когато се прибирате от работа, натиснете безжичния ключ до вратата с двойно натискане и определени лапми ще светнат: в коридора и хола например;

Може да използвате безжичния ключ и като звънец – просто го поставете от външната страна на входната врата и при натискане, вашият Хъб ще звъни.

Превключвателят е проектиран като класически стенен ключ с преден панел от един или два бутона. Със своя неутрален и опростен дизайн, устройството се вписва идеално във всяка домашен интериор.

Материалът използван за изработката на ключа е високо качествен ABS с UV защита, която го предпазва от пожълтяване с течение на времето.

Монтаж на безжичния превключвател Aqara D1

Безжичният превключвател D1 може да бъде поставен на удобно място върху стена, мебел, стъкло или каквато и да е друга повърхност. Поради отслабващия ефект на метала върху безжичния сигнал, не се препоръчва да инсталирате безжичния превключвател върху металната повърхност.

Какво е максималното разстояние за инсталиране между безжичния превключвател D1 и Хъба?

Поради различната вътрешна среда, комуникационното разстояние между безжичния превключвател D1 и Хъба е различно. Обикновено разстоянието за комуникация между двете е около 20 метра.

Как да прецените дали свързаният безжичен превключвател D1 може да се използва нормално?

1. Щракнете върху бутона пет пъти непрекъснато и Хъба ще издаде бърз звук “нормална връзка”, което означава, че безжичният превключвател и шлюзът комуникират нормално;

2. Ако няма подкана, преместете превключвателя по-близо до шлюза и опитайте отново, ако все още няма подканващ звук, превключвателят може да е бил изтрит или батерията да е изтощена;

3. Щракнете няколко пъти, след това отворете приложението за управление и изберете вашия безжичния превключвател. Ако има някаква промяна в състоянието, това показва, че устройството работи нормално.

Как да нулирате безжичния превключвател D1?

1. Ако устройството не е свързано с никой шлюз, натиснете и задръжте клавиша на ключа за повече от 10 секунди, индикаторът мига 3 пъти и фабричните настройки се възстановяват.

2. Ако устройството е свързано с Хъб, използвайте приложението за да изтриете устройството.

Важно: Безжичните ключове не работят самостоятелно. Нужен е Хъб Xiaomi CN или Aqara.