+ 0 km 0
Производство и продажба на бъчви,бурета,каци и бъчварски изделия гр. Ботевград - image 1

Производство и продажба на бъчви,бурета,каци и бъчварски изделия

Описание
Бъчви се правят от висококачествени естествено изсушени материали с период на сушене 24 месеца за околните дъги и 36 месеца за дъната.Пристягат се с галванизирани обръчи с дебелина 1,6-2.0 мм.Изработени са по специална технология при строго спазване на производствените процеси и технологични срокове за производство, под непрестанен контрол за качество.Особено деликатен момент е обгарянето(изпичането)на дъгите,то се осъществява с дъбови трупчета.Този процес предизвиква промени в химическия състав но дървото,който променят и вкуса на виното.Основните степени на изпичане са три –Light,Medium и Heavy.
След своето изпичане бъчвите придават деликатни дъбови нюанси, правейки танините кадифени и придавайки на уискито от златист до плътен кехлибарен цвят.
Ние произвеждаме бъчви с вместимост от 10 л. до 600 л., а за по-големи размери с предварителна заявка. Цялата продукция е изработена по Европейските стандарти с качество неподлежащо на съмнение.
Основното производство на фирмата се допълва с някои по-нестандартни изделия, като столове и маси във формата на бъчва, поставки за бутилки във формата на елипса и много други имаме стабилни търговски взаимоотношения и добри контакти с водещи винопроизводители от Франция, Италия, Испания, Гърция и др., партньорства утвърждаващи ни като едни от най-добрите производители на този вид продукция.
Произвеждат се 225л.бъчви тип Барик.Бурета всякакви размери.Столове и маси във формата на буре.Вани-кръгли и елипсовидни.Саксий(кашпи)за цветя.Каци за зеле и турший.Качета за месо и сланина.За повече информация моля посетете ни на адрес: www.vkacarski.com  
  • Добавена в 20:56, 19 септември 2020
  • Преглеждания:30370
  • Номер на обявата: 20629937
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

гр. Ботевград, Област София-област

Обяви на потребителя Тодор