+ 0 km 0
Производство ,доставка и монтаж на всички видове огледала. гр. Пловдив - image 1

Производство ,доставка и монтаж на всички видове огледала.

100 лв.
Описание
Производство ,доставка и монтаж на всички видове огледала правоъгълни,елипси, квадратни, овални, с кант,фасет, мат фасет,
за мебелно производство,Вашия дом, офис или градина и баня с ЛЕД осветление и нагревател против замъгляване/запотяване/. Огледалото е с интегрирана система Touch screen за активиране на осветлението по стандартни размери, както и по поръчка на клиента в различни размери и актуални цени. Светещата ивица на влагоустойчивото огледалото може да е с различни шарки по каталог.Ние предлагаме широка гама от огледала за баня с лед осветление, изработени по индивидуална поръчка.
Разнообразие от форми и обработки.
Днес огледалата са неразделна част от съвременните архитектурни тенденции, както и идеално допълнение към модерния и иновативен вътрешен интериор.
Благодарение на отразителите си свойства огледалата увеличават притока на светлина , а когато са използвани с въображение засилват усещането за естетика, простор и обем, придават нови перспективи в иначе тесни помещения и сгради.Огледалата могат да бъдат безцветни и цветни (зелено, сиво, кафяво, синьо) от 3 до 6мм.
Изработваме , доставяме и извършваме монтаж в кратки срокове и с прецизно изпълнение на стъкла, огледала, душ кабини, принт стъкла и закалени стъкла(темперирани), във всякаква форма и размер за:
*Хотели *Спортни зали *Фитнес центрове *Салони за красота *Болници *Жилищни и обществени сгради *Магазини *Ресторанти *Дискотеки *Фризьорски салони *Търговски центрове (Молове) *Училища
Заповядайте в шоурума ни:
гр. Пловдив
бул. Пещерско шосе 87
http://eniglass.com/
https://www.facebook.com/EniGlasEood
Експресна доставка с куриер в цялата страна.
  • Добавена в 17:05, 15 май 2020
  • Преглеждания:265
  • Номер на обявата: 119697099
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Христо Смирненски, гр. Пловдив, Област Пловдив

Обяви на потребителя Димитрова