+ 0 km 0
Професионален нагревател за кола маска + 100 гр. гранули + 10 шпатули гр. Варна - image 1

Професионален нагревател за кола маска + 100 гр. гранули + 10 шпатули

29 лв.
Описание
Ако козметичката е в дълъг отпуск, или просто предпочитате прилагане на кола маска в домашни условия, може би е крайно време да си осигурите подходящ уред, който до голяма степен ще ви улесни. Подходящ за лични и професионални нужди, нагревателят ще ви спести време при разтапянето на маската. Уреда се справя успешно с всякакви видове восък и ще ви бъде от голяма полза, при решение за самостоятелна работа у дома. Наличният нагревател за кола маска представлява комплект от вътрешен контейнер за разтапяне на восък, заедно с основен нагряващ уред, със степен на мощност 100 W. След поставяне съдържанието на кола маската в специалния съд, той се затваря в нагряващото устройство, което притежава опция за включване на желана от вас температура ( от 30 до 90 градуса ). Контейнерът е изключително полезен, тъй като след необходимото загряване на кола маската, имате възможност да я използвате бързо и лесно директно от съда, а бързината е изключително важна за качествени резултати. Основното предимство в конструкцията на продукта е прозрачния капак на нагревателя, който позволява да се наблюдава процеса на загряване, за да изключите устройството, веднага при постигане на желания резултат.

Внимание! Да не се използва върху раздразнена или възпалена кожа!

Характеристики на нагревателя:

Капацитет: 400 ml
Мощност 100 W
Регулиране на температурата от 30-90 градуса
Подходящ за всички видове восъци
Бърза и лесна употреба

Комплект :

Нагревател за кола маска
100г. гранули
10бр. шпатула за разнасяне

След като отворите капака на нагревателя трябва да извадите горната приставка. След това поставете кутията с кола маска в нагревателя и го включете. Изчакайте да загрее докато маската стане течна. Преди да нанесете вече загрятата и разтопена кола маска, изпитайте дали е достигнала поносимата температура за нанасяне, след което нанесете на кожата с помощта на шпатула. Кола маската се нанася по посока растежа на косъма и се отстранява в посока обратна на растежа на косъма. Използвайте лентите за да премахнете нежеланото окосмяване.

След като отворите капака на нагревателя поставете гранулите в горната приставка на нагревателя и го включете. Изчакайте да загрее докато маската стане течна. Преди да нанесете вече загрятата и разтопена кола маска, изпитайте дали е достигнала поносимата температура за нанасяне, след което нанесете на кожата с помощта на шпатула. Кола маската се нанася по посока растежа на косъма и се отстранява в посока обратна на растежа на косъма. Изчакайте докато изстине, премахнете с пръсти.

След епилация с кола маска препоръчваме да масажирате кожата със специално масло за след епилация.
Цена: 6лв.

ВНИМАНИЕ! Неспазването на тези насоки относно температурата за нанасяне може да доведе до риск от изгаряния.
Отстраняването на восъка в грешни посоки може да доведе до образуване на синини и сериозни наранявания.
  • Добавена в 08:47, 21 септември 2020
  • Преглеждания:1051
  • Номер на обявата: 122003518
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Зимно кино Тракия, гр. Варна, Област Варна

Обяви на потребителя Склад на едро