+ 0 km 0

Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Храни, добавки, напитки в гр. Костенец.

ProEnergy - хранителна добавка за енергия и издръжливост гр. Костенец - image 1

ProEnergy - хранителна добавка за енергия и издръжливост

20 лв.
Описание
50 % НАМАЛЕНИЕ - ТОП ЦЕНА - САМО 20 ЛВ. , ВМЕСТО 40 ЛВ. !

Продуктът е нов, неотварян със срок на годност до Февруари 2022 г. Съдържа 60 таблетки. Описаният прием е по 1 таблетка на ден, т.е опаковката стига за 2 месеца. Произведен е във Великобритания.

Може да се използва и като пред-тренировъчен продукт или просто като енергетик - за енергия, издръжливост и концетрация. Снимал съм съставките на продукта, но по-долу ги има написани и в описанието.

Не е препоръчително да се приема от хора чувствителни към кофеин. Пращам по Еконт с опция преглед.

Подробна информация:

Липсва ви енергия или концентрация? Искате да започнете своя ден с продуктивна тренировка сутрин или просто имате куп задачи, които трябва да свършите, но все не ви достига време или нямате необходимата концетрация?

ProEnergy ще ви даде максимален прилив на енергия през целия ден. Ще ви държи бодри и свежи, като същевременно ще намали стреса, за да можете да вършите ежедневните си задължения бързо, лесно и ефективно.

Ако тренирате рано сутрин, приемът само на една таблетка ProEnergy ще ви помогне да имате пълноценни тренировки всеки път без крашове и без да се чувствате крайно изморени след продължителна тренировъчна сесия.

Продуктът съдържа 6 съставки, които перфектно се допълват, за да Ви заредят с максимална енергия от сутринта до вечерта.

Време е за ProEnergy!

Състав на продукта:

Кофеин - 100 mg
Гуарана - 75 mg
Витамин B6 - 2 mg
Екстракт от зелен чай - 50 mg
Витамин B12 - 10 ug
Хром - 15 ug

Ключови думи: хранителна добавка, хранителни добавки, енергетици, енергийни напитки, енергийни хранителни добавки, добавки за тонус и енергия, енергийни продукти, хранителни добавки за енергия, хранителни добавки за тонус, хранителни добавки за концентрация, хранителни добавки за издръжливост
  • Добавена в 00:20, 9 август 2020
  • Преглеждания:1347
  • Номер на обявата: 121887385

Обяви на потребителя Александър