+ 0 km 0
Продажба Селска къща гр. Вълчи Дол - с. Щипско 2518m² с. Щипско - image 1

Продажба Селска къща гр. Вълчи Дол - с. Щипско 2518m²

15000 €
Описание
Капитал Инвест Брокерс има удоволствието да предложи на своите клиенти КОКЕТЕН СЕЛСКИ ИМОТ, находящ се в село Щипско, община Вълчи дол.
Село Щипско се намира на 35 км. западно от гр. Варна, на 7 км. от гр. Суворово и на 3 км. от гр. Вълчи Дол. В селото има православен храм, пощенска станция, хранителен магазин, клуб на пенсионера, сладкарница, читалище.
Малко, тихо, спокойно селце, с отлична плодородна почва, населено с усмихнати и весели хора, готови да посрещнат всеки новодомец и да му подадат ръка.
Децата от селото посещават училище и детска градина в гр. Вълчи дол, като разходите по транспортът се поемат от общината. Щипско е напълно електрифицирано и водоснабдено. Има над 70 кладенеца и няколко селски чешми с изворна вода.
Пътищата са в отлично състояние. Може да се стигне по магистрала „Хемус“ за около 20 минути от гр. Варна или през гр. Аксаково – гр. Суворово за около 30 минути.
Редовен автобусен транспорт свързва селото с гр. Варна, гр. Суворово и гр. Вълчи дол. Има GSM покритие и сателитна телевизия.
Устояла във времето и капризите на обитателите си къщата стои здраво на основите си и кара всеки видял я да се усмихва и да се чувства свободен и щастлив.
В двор от 2 518 кв. м. е строена, достроявана и подобрявана къща с общо РЗП от 174 кв.м. Всички постройки и пристройки са законни и включени в НА за собственост.
Разпределението на сградата е учудващо добре структурирано и дава възможност за различни по вид и предназначение подобрения. В основната сграда са обособени 2 стаи, кухня и килер. В лятна пристройка са изградени 2 стаи, кухня, баня и тоалетна. Естествено, както във всяка селска къща не липсват и стопански постройки.
Двора дава възможност за всевъзможни хрумки. В момента в него има около 1000 кв.м. добре гледано лозе, зеленчукова градина и десетки овошки.
Къщата е обитаема и готова да приеме новите си собственици дори и във вида в който е в момента, въпреки, че има нужда от малко ремонт и подобрения.
За допълнителна информация и организиране на огледи, се обадете на 877 - Покажи - и цитирайте Оферта №20033777.
  • Добавена в 17:09, 6 август 2020
  • Преглеждания:204
  • Номер на обявата: 121755661
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

с. Щипско, Област Варна

Обяви на потребителя Валентина Борисова