+ 0 km 0
Продажба Къща гр. Варна - с. Константиново 1200m² с. Константиново - image 1

Продажба Къща гр. Варна - с. Константиново 1200m²

27900 €
Описание
Предлагаме къща в с. Константиново, общ. Варна, обл. Варна. Къщата е с ЗП-50кв. Дворно място 1200 квадрата с овошки, лозе и други насаждения. Има ток, вода от централен водопровод. Къщата е за ремонт, но основите й са стабилни и здрави. Строена е от тухла и камък. Намира се на асфалтов път на лесно и достъпно място. Има хубава панорама , прекрасно съчетание на уникална природа, чист въздух. С.Константиново е разположено на около 10 км от гр. Варна и на 7 км източно от гр. Белослав. Има училище и детска градина. Редовен градски транспорт по линия 37. В селото има всички комуникации - Магазини, Клиника, Интернет, Кабелна телевизия и т. н. През последните години е засилено строителството на нови къщи и вили.
  • Добавена в 19:06, 26 май 2020
  • Преглеждания:1222
  • Номер на обявата: 114343092
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

с. Константиново, Област Варна

За нас
НЕДВИЖИМОСТБГ
e динамично развиваща се компания в сферата на управление на недвижимата собственост с офис в град Варна. Ние предлагаме широк избор от имоти: къщи, парцели, завършени апартаменти, апартаменти в строеж, офиси, хотели и други, както в град Варна, така и по цялото Черноморие.

НЕДВИЖИМОСТБГ Ви гарантира компетентни консултации, отлична юридическа подготовка на документите за покупко-продажба, професионализъм и коректност.
Прочети още

Обяви на потребителя НедвижимостБГ