+ 0 km 0
Продажба Къща гр. Аксаково - с. Куманово 1110m² с. Куманово - image 1

Продажба Къща гр. Аксаково - с. Куманово 1110m²

59990 €
Описание
Предлагаме къща с 4 спални, , близо до центъра в с. Куманово. Къщата е на два етажа с РЗП от 135кв. м. Документацията е узаконена изцяло с разрешително за ползване от 2007г. Разпределението на първи етаж е: просторна дневна с кухня, голяма и слънчева веранда, малка спалня или кабинет, тоалетна, баня, коридор със вътрешни стълби към втория етаж. На втори етаж: 3 големи спални и голяма, панорамна тераса. В къщата са инсталирани алармена система, интернет и кабелна ТВ. Отоплението е с цялостно прокарано локално парно и котел на твърдо гориво, който се намира в специално помещение в задната част на сградата.
  • Добавена в 15:52, 22 октомври 2020
  • Преглеждания:635
  • Номер на обявата: 120729549
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

с. Куманово, Област Варна

За нас
НЕДВИЖИМОСТБГ
e динамично развиваща се компания в сферата на управление на недвижимата собственост с офис в град Варна. Ние предлагаме широк избор от имоти: къщи, парцели, завършени апартаменти, апартаменти в строеж, офиси, хотели и други, както в град Варна, така и по цялото Черноморие.

НЕДВИЖИМОСТБГ Ви гарантира компетентни консултации, отлична юридическа подготовка на документите за покупко-продажба, професионализъм и коректност.
Прочети още

Обяви на потребителя НедвижимостБГ