+ 0 km 0

Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Навигация в гр. Стамболийски.

Продавам навигация Garmin гр. Стамболийски - image 1

Продавам навигация Garmin

80 лв.
Описание
Ползвана само един път в чужбина неразличими от нова Ярък 5 инчов двойно ориентиран дисплей

Лесна за използване специализирана сателитна навигация

Предварително инсталирана карта на Източна Европа с доживотно обновяване

Навигирайте през сложни кръстовища с лекота благодарение на лентовия асистент с реален изглед

Лесно търсене на адреси и милиони интересни точки

Показване на улицата по която преминавате, скорост, ограничение на скорост и време на пристигане

Лесно откриване на места напред, като храна и бензиностанции, без да излизате от картата

Предварително инсталирани камери за скорост

Сигнализиране за училищни зони

Всеотдаен, лесен за използване при навигиране

Със своя ярък 5 инчов дисплей с двойна ориентация и навигация завой-по-завой, Garmin Nuvi 56LM е лесен за използване GPS навигатор, който ви помага да стигнете от точка А до точка Б.

Безплатна доживотна актуализация на картата

Пътищата се променят. Фирми се отварят и затварят. Garmin Nuvi 56LM ви дава възможност да запазите вашето устройство в крак с времето с най-новите карти, които Garmin може да предложи, без никакви такси. Актуализации на картата също съдържат опресняване на интересните точки (POI), така че вашето nuvi може да даде резултати, които са по-актуални и имат по-голяма точност. С по-висока детайлност по пътищата и повече интересни точки, новите карти биха могли да бъдат по-големи по размер. В резултат на това обновяване на карти може да изисква microSD (TM) карта (продава се отделно).

Навигирайте с лекота през сложни кръстовища

Garmin Nuvi 56LM има лентов асистент с визуализация на кръстовищата, като показва предстоящи кръстовища и използва ярко оцветени стрелки, за да покаже вашата препоръчителната лента.

По-лесно търсене, по-бързо намиране

Garmin Nuvi 56LM има поле за търсене, което прави лесно да намерите адреси и милиони интересни точки, само на едно място. Сега просто поставете категория (като "пица"), цял адрес ("123 East Road, Anytown") или подходящо име ("Старбъкс") и навигацията Garmin Nuvi 56LM бързо връща резултатите.

Повече информация на вашата карта

Няма нужда да търсите трудни за разчитане или несъществуващи знаци; с един поглед към Garmin Nuvi 56LM, ще видите текущата улица. nuvi показва също ограниченията на скоростта, текущата скорост и очакваното време на пристигане.
С функцията напред, лесно можете да намерите места, които искате - като ресторанти, бензиностанции, банкомати и магазини- без да излизате от картата. Най-хубавото е, че функцията е персонализируема, така че винаги да се знае местоположението на любимите дестинации по маршрут.
Можете да получите достъп какво пртедстои напред и друга полезна информация от панела с инструменти на картата. Удобно останете на екрана на картата и все още намерете места напред, промените силата на звука и др.

Предупреждения за училищни зони

Garmin Nuvi 56LM издава звуков сигнал и показва на екрана предупреждение, когато наближите училище зона.

Следете най-новите камери за скорост

Garmin Nuvi 56LM съдържа уникалната ни Cyclops Speed Camera система, за известия в реално време и получаване на точни сигнали. Пълна база данни за камери вече е качена на вашата сателитна навигация. Въпреки това, можете да получите регулярни или еднократни актуализации, за да се гарантират винаги най-новите места за камери, така че можете да карате в безопасност и законно.

Едно спиране за управление на устройството

Използвайте Garmin Express, за да поддържате вашето Garmin Nuvi 56LM актуално. Garmin Express прави лесно актуализирането на карти и софтуер, трансфера на любими точки от и в устройството, както и инсталирането на безплатни персонализирани автомобили и гласове.

Обяви на потребителя мах