+ 0 km 0
Продавам 100 % натурален полифлорен пчелен мед от Сакар планина гр. Пловдив - image 1

Продавам 100 % натурален полифлорен пчелен мед от Сакар планина

7 лв.
Описание
Продавам 100 % натурален пчелен мед добит лично от мен в моя пчелин, без добавени захар, антибиотици и други вредни вещества.

Безплатна доставка до адрес в гр. Пловдив за количества над 3 буркана и повече.
Безплатна доставка до Хасково/Димитровград при закупуване на 25 и повече кг мед.

Меда е полифлорен - липа + билки, събиран е от полите на Сакар планина, в с.Мрамор, обл. Хасково, в малък пчелин от 10 кошера.

Цената е както следва:

1. Буркан 720 гр. мед (540 мл. буркан) - 7 лв
2. Буркан 920 гр. мед (720 мл. буркан) - 9 лв
3. За 10 кг повече (малка тенекия) - 8 лв/кг
4. За 25 кг и повече (голяма тенекия) - 7 лв/кг

Имам и приятел с повечко кошери - ако някой се интересува за количества над 500 кг и повече цената е друга. Има налични около 5 тона мед. Меда е букет събиран е на територията на 3 села - с. Сладун, с. Капитан Петко Войвода, с. Мрамор в полите на Сакар Планина.

Меда се намира в с. Мрамор. Но може да бъде доставен до Пловдив (живея там). За количества над 25 кг ( 1 тенекия или повече) - мога да го доставя до Хасково/Димитровград. За други градове мога да изпратя по куриер. (доставката на една тенекия (25кг) по еконт е 20 лв от офис до офис).

Мед букет (полифлорен мед) описание:
Полифлорният пчелен мед (мед букет) е създаден като пчелите са го събирали от множество различни растителни видове. Това му придава неописуемо богатство на вкусови качества и лечебни свойства, тъй като той съчетава в себе си невероятно много витамини, минерали, други полезни вещества и аромати. На практика медът букет никога не може да е един и същ, защото той съчетава неповторима комбинация от различни растения, от които пчелите са взели нектара.

Най-голямото предимство на меда букет обаче, е именно неповторимото богатство на вкусове и аромати, които той притежава. Това че, се добива от различни видове растения, му придава както богат и разнообразен аромат, така и ви дава възможност да си набавяте пресни количества от него на практика целогодишно, тъй като пчелите го правят от растения, цъфтящи от ранна пролет до късна есен.

В състава на меда букет се преплитат витамини, минерали и други полезни вещества, извлечени от всички представители на флората, от които са взели сироп пчелите при направата му. Именно поради това той е балансиран и подходящ за ежедневна употреба. Въздействието му върху организма е изключително разнообразно и влияе положително на почти всички органи и системи.
  • Добавена в 13:56, 26 май 2020
  • Преглеждания:480
  • Номер на обявата: 111196979
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Каменица 2, гр. Пловдив, Област Пловдив

Обяви на потребителя Васил