+ 0 km 0
Продава Склад в Владиславово, 278 кв.м. гр. Варна - image 1

Продава Склад в Владиславово, 278 кв.м.

55000 €
Описание
САМО ПРИ НАС! ИВЕДА ИМОТИ ПРЕДЛАГА ПОМЕЩЕНИЕ СЪС СТАТУТ НА МАГАЗИН В КВ. ВЛАДИСЛАВ ВАРНЕНЧИК В БЛИЗОСТ ДО МАГАЗИН ЛИДЪЛ! Площ от 278 кв.м. Разпределение: едно голямо помещение, което може да бъде разделено на няколко помещения, два саниратни възела. Имотът има вход и изход. Голямо лице към улица. Възможност за направа на рампа. Височина на помещението 3.50 метра. Партида ток и вода. Локация: Отличен достъп. Реф. номер: 8752.

"ИМОТИТЕ ОБИЧАТ ИВЕДА"! Реални оферти-квадрати, райони, цени! Стремежът на агенцията ни е да направим покупката Ви изгодна и успешна! Проучване на пазара, организиране на огледи, изготвяне на документи- НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Разгледайте и други наши предложения на: http://iveda.bg.
  • Добавена в 10:45, 23 септември 2020
  • Преглеждания:159
  • Номер на обявата: 121115974
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Владислав Варненчик, гр. Варна, Област Варна

За нас
Агенция за недвижими имоти „ИВЕДА“ е създадена през 2016г. в гр. Варна от екип от брокери с богат професионален опит в посредничеството при сделки с недвижими имоти: покупко–продажби, наемни отношения и консултации при инвестиране в недвижими имоти.
Услугите, които предлагаме са:
- Посредничество при покупко-продажба и наемни отношения на всички типове имоти – апартаменти, къщи, парцели, търговски помещения и други;
- Първоначална консултация, проучване на пазара и определяне на пазарна цена;
-Организиране на огледи;
-Професионална помощ в намирането на точния имот;
-Изработване на маркетингова и рекламна стратегия за продажба/ отдаване под наем на имота в оптимален срок;
-Инвестиционно консултиране;
-Договаряне на условията по сделката;
-Изготвяне на цялостната документация за успешно реализиране на сделка;
-Юридически консултации и правна защита по сделката;
-Успешно финализиране на сделката.
Ние разполагаме с огромна база данни с оферти в гр. Варна и областта, обхващаща всички сегменти на пазара- градски и вилни имоти, парцели, бизнес предложения и др., която се актуализира и обновява ежедневно, следвайки стабилната рекламна стратегия на фирмата.
Фирмата ни има дългосрочни амбиции в бизнеса с недвижими имоти, затова залага на професионализма и коректността. Основен принцип на работа на фирмата е защита интересите и инвестициите на нашите клиенти!
Прецизното обслужване при осъществяване на сделки с недвижими имоти, съчетано с висока професионална мотивация и екипно сътрудничество са ключовите елементи на нашата визия за развитие.
Чрез прилагането на стабилна пазарна стратегия, строго ориентирана в полза на клиента, агенция "ИВЕДА" цели успешно да отговори на условията на променливия пазар и на нуждите на взискателния клиент.
Потърсете професионалната помощ на нашия екип и ние ще се погрижим вместо вас за всичко, свързано с успешното приключване на сделката!
Стремежът на агенцията ни е да направим покупката/ продажбата ви изгодна и успешна!

"ИМОТИТЕ ОБИЧАТ ИВЕДА"!
Прочети още

Обяви на потребителя Деяна Маринова