+ 0 km 0
Продава голям двор в регулация с къща с. Млада гвардия - image 1

Продава голям двор в регулация с къща

25000 лв.
Описание
Имотът е с обща площ от 4730 кв.м. и се състои от два съседни парцела с размери съответно 2080 кв.м. и 2650 кв.м., които се продават заедно и се предлагат на обща цена! В имота има вода и електричество.
Предлага се и трети парцел (1890 кв.м.), разположен срещу първите два (от другата страна на улицата), който е с цена € 4300 . Ако трите парцела (6620 кв.м.) се закупят заедно, общата цена е € 12500! В третия парцел няма вода и електричество.
Парцелите са с много добро местоположение - на 7 минути от магистралата Варна-София. Имотите са с лесен достъп (2 мин.) от главния път на селото, но в тиха, спокойна и уединена част на селото.
Имотът е идеален за отглеждане на пчели, овце, кози, коне, засаждане на лозе или овощна градина. В имота има голямо количество бял дялан камък с различни размери, подходящ за изграждане на ограда или строеж.
В имота има къща, която не е поддържана и не е в състояние, което я прави подходяща за живеене, както селскостопански постройки (обор, плевня), които са в подобно състояние.
  • Добавена в 10:12, 31 юли 2020
  • Преглеждания:1159
  • Номер на обявата: 117358225
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

с. Млада гвардия, Област Варна

За нас
Посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти, наемни отношения, управление на имоти, проучване на парцели, проектиране, смяна на статут, строителни консултации.
Прочети още

Обяви на потребителя Виктория Зизова