Превоз-пренос на мебели и багаж за София и страната коректно изгодно

Люлин 3, гр. София, Област София-град Добавена в 10:12, 14 януари 2019, Номер на обявата: 96622249
Обява от Бизнес
 
Специализирана фирма за хамалски услуги и транспорт предлага превоз - пренос на мебели и багаж за София и страната на изгодни цени.

Извършваме пълен набор от услуги свързани с преместване на дома и офиса включващи: обикновен транспорт на лични вещи, частично и цялостно пренасяне на имущество с хамали, разглобяване, опаковане и сглобяване на мебели, безплатен оглед на място и други.

Разполагаме със закрити товарни бусове и камиончета с падащ борд с обем: 12, 16 и 20 куб.м3, удобни за преместване на имущество с различен обем - от малко багаж до напълно обзаведен 2-стаен апартамент на едно зареждане.

ЦЕНИ:

Превоз на мебели и багаж за района на София на цени от 30 до 50 лева за един курс без ограничение на времето. Крайната цена за превоз формираме в зависимост от разстоянието м/у адресите и обема на товарната кола - бус или камионче.

Превози в София област на цени от 55 до 120 лева за 1 курс в зависимост от разстоянието и количеството на вещите (обема на товарната кола подходяща за вашия случай)

Транспорт на имущество в СТРАНАТА - от/до София на цени от 0.45 до 0.65 лв./км. при заплащане на разстоянието в двете посоки! Цената формираме в зависимост от разстоянието и количеството на багажа - тоест обема на превозното средство. Изготвяме индивидуална оферта с крайна цена за превоз от София до желаната от вас дестинация в България или обратно до столицата.

Преместване на мебели и багаж в София - цени на час

Хамали - 12,50 лв./човекочас, транспорт - 25 лв./час. Тоест двама човека с включен превоз в София ще ви струва 50 лв./час. Минимално време за наемане - 2 часа или 100 лева.

След първите два часа таксуваме на всеки 30 минути. Пример: 2ч./30 мин.- 125 лв. ; 3 часа - 150 лв. ; 3ч/30мин.- 175 лв. ; 4 часа - 200 лв. По този начин плащате само за половин час вместо за цял в случай, че приключим по рано. Винаги закръгляме времето в полза на клиента до 15 минути. Пример: 2ч/14 мин. = 2 часа

ПРЕМЕСТВАНЕ С ФИКСИРАНА ЦЕНА

При наличие на по-малко вещите за пренасяне (броими предмети) можем да ви дадем точна цена още на момента - по телефона.

В случай, че вещите са много и има мебели за де-монтаж и опаковане, можем да ви посетим на място напълно безплатно и да изготвим оферта с крайна цена. Огледът на място по никакъв начин не ви ангажира в ползването на нашите услуги ако цената не ви устройва.

За да бъдем максимално точни в цената за преместване се нуждаем от следната информация от ваша страна:

броя и размерите на по-едрите мебели, количеството на дребния багаж (кашони, чували) от кой етаж ще се изнасят и нанасят, ще можем ли да ползваме асансьор и на какво разстояние от входа ще можем да паркираме.

В случай , че имате нужда само от един човек-шофьора, който да ви помогне с товаренето и разтоварването на вещите, можем да договорим твърда цена или на час.

Работим без почивен ден от 08:00 до 21:00 ч. -Хамали Оникс
Превоз-пренос на мебели и багаж за София и страната коректно изгодно гр. София - image 2
Превоз-пренос на мебели и багаж за София и страната коректно изгодно гр. София - image 3
Превоз-пренос на мебели и багаж за София и страната коректно изгодно гр. София - image 4
Превоз-пренос на мебели и багаж за София и страната коректно изгодно гр. София - image 5
Превоз-пренос на мебели и багаж за София и страната коректно изгодно гр. София - image 6
Превоз-пренос на мебели и багаж за София и страната коректно изгодно гр. София - image 7
Превоз-пренос на мебели и багаж за София и страната коректно изгодно гр. София - image 8
Превоз-пренос на мебели и багаж за София и страната коректно изгодно гр. София - image 9
Превоз-пренос на мебели и багаж за София и страната коректно изгодно гр. София - image 10
Превоз-пренос на мебели и багаж за София и страната коректно изгодно гр. София - image 11
Превоз-пренос на мебели и багаж за София и страната коректно изгодно гр. София - image 12
 Изпрати
Преглеждания:7052

Изпрати съобщение на продавача

Добави файл

Разрешен тип файлове: jpg, jpeg, png, doc, pdf, gif, zip, rar, tar, txt, xls, docx, xlsx, odt Максималният размер на файла е 2 MB

Люлин 3, гр. София, Област София-град

Покажи на картата