+ 0 km 0
Превоз и транспорт -Лодки, Яхти, Джетове, Каравани? - Пътна Помощ гр. София - image 1

Превоз и транспорт -Лодки, Яхти, Джетове, Каравани? - Пътна Помощ

Описание
Пътна Помощ - Репатрак цени от 39лв. Транспорт на коли в София и страната, на разумни цени без почивен ден. Транспорт до КАТ. Репатриране на повредени автомобили до желано от вас място. Теглене на каравани, лодки. Превоз на АТВ, мотор, бъги и др с платформа/ремарке/ на ниски цени. Автовоз за три автомобила от и за Европа. Транспортиране на коли до всеки град в България, Предлагаме Пътна Помощ за Гърция, Румъния, Македония, Сърбия, Хърватска, Австрия, Унгария, Чехия, Словения, Германия, Холандия, Полша и др. Транспортиране на каравани и лодки с платформи/ремаркета/ автомобили, техника, строителна и селскостопанска техника със специализирани камиони. Фирмата ни извършва превоз на коли нов внос до КАТ-София и София окръг. Обади се на посочените телефони или посети нашият сайт и се запознай подробно с предлаганите услуги! Нашата специализирана техника може да ви помогне ако излезете от пътя, затънете в кал, сняг или дере с помощта на мощна лебедка ще ви върнем на пътя. Нашите услуги може да ползвате при пътно транспортно произшествие, спукана гума, блокирал мотор и всякаква авария на пътя, подаване на ток и други. Нямате пари в момента? не се притеснявайте може да платите по банков път!
На нас се довериха хиляди клиенти - довери се и ти. Забравете за проблемите те са наша грижа. Доверен помощник на пътя - Пътна Помощ О КЕЙ. Фирмен сайт: https://putnapomosht24.bg/
+359 889 - Покажи - - Аuto assistance, tower truck, roadside assist !!!

тагове: пътна помощ, Репатрак, София, превоз, транспорт, автовоз, репатриране на автомобили, подаване на ток, репатриране, коли,Road Assistance.
  • Добавена в 18:33, 8 април 2021
  • Преглеждания:271
  • Номер на обявата: 85001298
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Зона Б-18, гр. София, Област София-град

Обяви на потребителя Емил Шарков