+ 0 km 0
Преса за къдрици Remington Keratin Protect с гаранционна карта гр. Пловдив - image 1

Преса за къдрици Remington Keratin Protect с гаранционна карта

99 лв. По договаряне
Описание
Къдравата коса отново е на мода! От малки камбанки до леки къдрици е време да обгърнете обема, текстурата и формата. Но защо се ограничавате само до един тип , тъй като можете да персонализирате стила си? Keratin Protect е специално създаден, за да ви помогне лесно и бързо да получите желаните контури чрез натискане на един бутон, осигурявайки перфектни резултати всеки път.

С усъвършенстван керамичен барабан, с кератин и бадемово масло, които се прехвърлят върху косата по време на оформянето, поддържате къдриците и изглеждат здрави, силни и блестящи, докато изпитвате различни прически.

Keratin Protect работи, като навива косата около керамичния барабан, леко затопля и къдре косата, за здрав вид на прическата. Действието с пулсации в три посоки се занимава с цялата работа, докато автоматично завършва осем ротации, за да гарантира, че получавате дълготрайни къдрици. Действието на пулсации в три посоки може да създаде и двете бримки навътре, навън, в зависимост от избраната посока, но алтернативно, придавайки по-естествен вид. Простои лесно къдрене за здрава коса!

Сега, с помощта на LED екрана, перфектните и персонализирани контури са лесни за получаване, което ви позволява да експериментирате и дефинирате всеки контур, независимо дали искате спокойни къдрици или стегнати, обемни бримки. Интелигентната функция на паметта, както и звуковият сигнал, правят точно запомняне на настройките, избрани при последната употреба, оптимизирайки резултатите, така че да можете да изразите своя уникален стил, по-прост и по-бърз начин.
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Сточна гара, гр. Пловдив, Област Пловдив

Обяви на потребителя Алекс