+ 0 km 0
Премиум храна за кучета гр. Стара Загора - image 1

Премиум храна за кучета

65 лв.
Описание
50 лв -12 кг-EXCLUSIVE LINE - Храни да кучета от всяка възраст , чиято основна характеристика е отличното качество на суровините, техния изследван състав, постигане на по-добър вкус, висока смилаемост, здрава кожа и козина. Използваните суровини (пиле, риба, месо, зърнени храни, ориз, минерали, витамини, микроелементи и др.) Укрепват тялото на кучетата във всички сектори.
• Протеини с висока биологична стойност, които помагат за развитието на мускулната система при кученцата и разбира се за поддържане на отлично телесно състояние на възрастните кучета.
• Мазнина, която е най-добрият източник на енергия за основния метаболизъм и предлага на кучето цялата необходима енергия за деня.
• Неорганични соли като калций, фосфор, магнезий, натрий, които са основни съставки за поддържане на силен скелет и зъби.
• Витамини и микроелементи, които допринасят значително за благосъстоянието на тялото, осигурявайки здраве и дълголетие.
• Холин, който укрепва паметта и повишава концентрацията при взискателни условия.

Серията EXCLUSIVE LINE включва храни, които покриват всички нужди на кучета на всеки етап от живота им.

20 кг- 65 лв Vio Active е балансиран и пълноценен енергиен продукт с първокачествени съставки , отговорно тествани за гарантиране на качество и свежест. Помага за развитието на здрави кости и мускули.
Храната съдържа 30% протеини, 20% мазнини, 8% пепел и 10% влага. Vio Active е формулиран така , че да предлага оптимално развитие на тялото в перфектно контролирана и здравословна среда.
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Аязмото, гр. Стара Загора, Област Стара Загора