+ 0 km 0
Прекрасен УПИ 360 м2 в курортно селище Кердилия, Гърция, втора линия гр. София - image 1

Прекрасен УПИ 360 м2 в курортно селище Кердилия, Гърция, втора линия

25000 €
Описание
ПРЕКРАСЕН УПИ 360 М2 В КУРОРТНО СЕЛИЩЕ КЕРДИЛИЯ, НА ВТОРА ЛИНИЯ ОТ ПЛАЖА. Намира се на главен път Солун – Кавала, в близост до морския бряг в Кердилия, обл. Серес, Северна Гърция.
Парцелът е в регулация и се състои от 360 м2, има лице 18 м на главен път, което предполага възможност за развиване и на бизнес. Намира се непосредствено до спирка на градския транспорт. Предвидената кота корниз е 7,5 м, а коефициентът на застроване е 0,5, като в него не се включват площите на терасите. Парцелът е с целогодишен достъп. Разстоянието до плажа е 70 м, а до центъра 6 км.
Имотът е с добра локация, намира се само на 300 км от София в Северна Гърция, на 80 км от град Солун, Кавала, Серес, Света Гора, 70 км от град Драма и Филипи, 60 км от Стагира, пещера Алистрати, 35 км от минералните извори на Аполония, 30 км от Амфиполи. Достъпът до градовете Солун, Кавала, Серес и Драма е подсигурен с автобуси през около час.
Регионът е спокоен и се отличава с удивителна природа и маслинови масиви. Мекият средиземноморски климат, слънцето и наличието на река Струма правят земята една от най-плодородните в областта. В близост до имота се намира небезизвестният плаж Братцаки, който има широка пясъчна ивица, отличава се с уникална красота и кристално чиста вода.
Оферта 1408-К-1-1
МНОГО ИЗГОДНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ С ОТЛИЧНА ЛОКАЦИЯ!
Ние ценим Вашето време и искаме да Ви спестим излишни грижи. Гарантираме прецизност, точност и коректност! Доверете ни се!
За допълнителна информация: 893 - Покажи -
  • Добавена в 19:04, 28 май 2020
  • Преглеждания:988
  • Номер на обявата: 118942421
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Оборище, гр. София, Област София-град

За нас
Агенция за недвижими имоти в България, Гърция и други държави.