+ 0 km 0

Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Дистрибуция, надомна работа в гр. София.

Предлагам реална работа от дома на компютър ,таблет или смартфон до eb

Предлагам работа за сериозни и целеустремени хора .Които спазват изискванията на поставените им задачи.Работят усърдно и качествено и изпълняват в срок поставените им задачи.Приемат градивна критика , учат се от грешките си и не ги повтарят многократно.Последователни са в изпълнението на поставените им задачи .Не си търсят причини за оправдание.Могат да се поставят под авторитета на този който им поставя задачите.Умеят да се справят с нови предизвикателства без това да предизвиква паника в тях.
Ако вие сте такъв вид човек може да продължите да четете надолу ако пък не, не си губете времето напразно.
Какво не предлагам?:
-Не предлагам светкавично забогатяване, супербързи пари.Не предлагам лъжливи обещания.
Какво друго предлагам?:
-Адекватно заплащане на положения труд но и най-вече адекватно на пазарното търсене на продукта който сте създали .
- Схемата за работа и получаване на възнаграждението е следната: > получавате задача>изпълнявате я > проверка от мен за качеството на свършената от вас работа>
-ако съм доволен от първоначалната ви работа> одобрявам я>допълнителна обработка на работата ви до краен продукт> излагане на продукта за продажба> ако продукта е пазарно успешен> минимум 30 дни (а от някои книжарници 90 дни)след началната дата за продажба получавате % от нетната печалба .
-след приключване на една задача можете веднага да започнете работа по следващата задача.
Ако и тези условия ви устройват продължете да четете по надолу.
Какви умения трябва да притежава този който иска да работи тази работа:
-Почти всеки средно интелигентен човек може да се справи с тази работа ако има желание за това.Нещо повече според мен всеки успешен ученик от 7-8 клас би могъл да се справи със тази работа.
-Необходимо е да знаете много добре българската граматика.
-Да имате поне начални писмени познания по английски език.Да боравите добре с компютър.Да владеете добре функцията Copy/Past.Да боравите добре с Microsoft Word или друг безплатен офис пакет който поддържа файлове с разширение -.docx , .doc. Да умеете да работите добре с онлайн и офлайн файлови конвертори (.doc/.docx>pdf , pdf>.doc/.docx) Да имате добри умения за сърфиране в интернет.Да умеете да боравите много добре със търсачката на Google.
Да боравите свободно с електронна поща(e-mail).Да познавате добре браузърите .Препоръчвам работа със Google Chrome но и с Mozilla е добре.Да сте ползвали и да знаете как се работи със Гугъл преводач https://translate.google.bg/. Включително със опцията му Speech2Text.Тоест да диктувате текст на български от микрофона който се изобразява като текст за превод.Да имате опит с инсталирането и употребата на добaвки (плъгини) към браузерите .Да се научавате бързо да работите със нови плъгини .
Да умеете много добре да боравите със YouTube.Да познавате добре настройките му и да умеете да ги променяте във ваша полза така че да ви помагат във работата.
Ако вие притежавате всички или поне 95% от изброените по горе качества има голяма вероятност да се справите със работата която предлагам.
Ако е така приемам конкретни въпроси на
e-mail
  • Добавена в 05:38, 4 май 2020
  • Преглеждания:1617
  • Номер на обявата: 120881650