+ 0 km 0
Прахосмукачка робот CONGA 3790, 2300PA, Четка за домашни любимци, Лазе гр. Пловдив - image 1

Прахосмукачка робот CONGA 3790, 2300PA, Четка за домашни любимци, Лазе

679.99 лв.
Описание
Прахосмукачка робот CONGA 3790 , С моп, 2 Контейнера,четка за дом. любимци, Jalisco четка за фини прахови частици, WI FI приложение и контрол, дистанционно, ултра мощна батерия и силна смукателна сила.

Едно бижу за ценители ! Качество, гарантирано от CONGA Испания.

BulgariaMag представя: Най-новия модел на компанията CONGA за домашно ползване, лазерно сканиране, централна четка, специална Cepillo Jalisco четка за най-фините прахови частици, WI FI и четка за домашни любимци! Само за супер претенциозни Дами и Господа! CONGA 3790, за разлика от повечето роботи e с 2 контейнера: един за мокро почистване и втори за комбинирано сухо и мокро почистване едновременно!Възможност за само сухо или комбинирано сухо и мокро почистване едновременно! Има 10 програми, умопомрачителна всмукателна способност, от 2300 pa и батерия 3200 mAh с които слага в малкия си джоб повечето роботи на пазара! Възможност за програмиране и управление от телефона си с WIFI, площ за почистване до 200-250 кв.м( при идеални условия).

ВАЖНО: ПОВЕЧЕТО МОДЕЛИ ПОДОБНИ РОБОТИ НЕ РАБОТЯТ НА ТЪМНИ ПОДОВЕ- CONGA 3790 работи и на тъмни и черни подове. Вече е и с лазерно сканиране на помещенията, както и с вградена навигация за по-добро навигиране и покриване на местата за почистване. Интелигентните сензори и навигацията сами откриват местата с по-голямо замърсяване и отделят повече време на тези места за почистване.

APP Control: Smartphone App програма, чрез която можете да контролирате робота, като изберете режими на почистване, планиране на задачи за почистване, избор на нива на мощност на засмукване и почистване или проверка на записа за почистване. Указание на български език за работа с приложението( Търговеца не носи отговорност за невъзможност и неразбиране на Потребителя да работи с приложението).
RoomPlan System: Управлявайте до 50 плана за почистване благодарение на своята RoomPlan System, иновативна система, чрез която можете да изберете конкретни помещения, които искате да почистите в желания момент.
OnlyOne System: Благодарение на иновативната си технология OnlyOne System, роботът едновременно вакуумира, полира и почиства.
Cepillo Jalisco четка: Патентована от CONGA четка, която премахва най-фините замърсявания от подове. Благодарение на тази нова четка, ще можете да вакуумирате и най-малките частици мръсотия и прах.
VIRTUAL MAP/LAZER SCANNING: Системата за виртуална карта ще показва картата на вашия дом в приложението ви. Роботът ще създаде картата, докато чисти. Плюс това ще можете да я видите в записа за почистване.
VirtualVoice: Благодарение на своята технология VirtualVoice ще можете да свържете робота си с гласови виртуални асистенти Alexa и Google Assistant. Ще можете да използвате различни гласови команди, за да започнете да почиствате, да спрете да чистите, да изпратите робота обратно към зареждащата основа или дори да го намерите чрез звукови сигнали.
BestFriend Care система с 2 взаимозаменяеми четки, които избягват заплитания. Специална гумена четка за премахване на животински косми от твърди подове. Най-добрия модел на Conga за домашни любимци!
iTech SmartGyro Eye: Включва иновативната интелигентна навигационна технология iTech SmartGyro Eye, по-интелигентна, по-интуитивна и прогнозна от всички досега. Благодарение на своята жироскопична близост, антишокови и сензори за свободно падане, той почиства повърхността на вашия дом ефективно.
MemoryControl позволява на робота да запази веригата по която е минал, за да намери най-бързия и ефикасен път за почистване и да се върне обратно към зареждащата основа, след като приключи с почистването. Благодарение на тази система роботът отлично знае къде се намира, къде е преминал и къде не е почистил. Може да задавате и запаметявате различни планове на почистване, да наименувате стаите си ( спалня, детска, баня) да задавате почистване само на определени стаи, да настройвате планово почистване в дадени дни и часове от седмицата и така винаги ще бъде чисто без дори да си мръднете пръста.
Система ЦИКЛОН, която включва мощна турбина, която увеличава максимално умопомрачителното си засмукване до 2300 PA. Премахва всички видове замърсявания, за да осигури винаги чист под.
Изберете между 10-те му режима на почистване: Автоматично, Жироскоп, Край, Случайно, Двойно почистване, Единично Почистване, Зона, Ръчно и обратно вкъщи.
Virtual WALL: Лазерна функция ''виртуална стена''. Задайте ограничени области с ограничения, за да блокирате области, места в помещшението или цели стаи, които не искате роботът да почиства. Роботът се адаптира идеално към всички ваши изисквания за почистване и няма да почисти там където сте отбелязали, че е забранено.
Turbo Clean Carpet система, която активира турбо режим с максимална мощност в килими.
Оптичен сензор: Роботът ще изпълнява организирани и линейни маршрути за почистване благодарение на оптичния си сензор. Този сензор подобрява позиционирането на робота и не позволява да се изгуби.
Картографиране: картографира цялата ви къща преди да започнете да почиствате, търси най-бързия и ефективен маршрут. Умна технология, която му позволява да знае точно къде е, къде е преминал и къде трябва да премине. Може да почисти на една и съща зона до 2 пъти за по-дълбоко почистване. Преглеждайте интерактивната карта в приложението където може да следите до месеци назад точно в кой ден , в колко часа какво е почистил робота, колко кв метра е почистил, кои стаи и зони е почистил...Имате пълен контрол над чистенето и данните.
Pro All-TimeTable: програмируем 24 часа на ден, 7 дни в седмица. Също така ще можете да планирате всмукателната мощност и интензивността на водата при почистване.
Brush Pro технология, която се състои от въртяща се главна четка, която почиства цялата мръсотия и прах вътре в рогозки и килими. Четка с 2 материала, четина и гумен силикон за премахване на мръсотия.
Технология OnlySilence за безшумно почистване, < 64 dB.
Immortal battery technology: Батерийна система, с йон-литиева батерия, 14,8 V и 3200 mAh. Насладете се на до 200 минутен обхват( в зависимост от силата на мощност, която е избрана и на вида помещение, валидно При оптимални условия за почистване: твърди подове с малко драскотини и умерено количество препятствия, икономичен режим на мощност, без наклон на пода).
GPSHome: Автоматично се връща към базата за зареждане, когато приключи с почистването, благодарение на интелигентната система GPSHome.
Twin Floor Mop : Двоен материал Twin Floor Mop за професионално почистване на всички видове повърхности.
Wash4You технология за контрол и дозиране на нивото на водата и потока на водата равномерно чрез електронно управление. Поддържа мопа винаги влажен с точност, която вие определите и позволява почистване на по-широки зони.
iWash, Програмира се със система с 3 режима на почистване:
Висок: идеален за цялостно почистване;
Среден, идеален за ежедневно почистване;
Нисък, идеален за грубо почистване.
Благодарение на тези 3 режима ще можете да почистите всякакъв вид повърхност.

Функции и параметри:

Модел: 2020 година
Цвят: Черен
Технология: iTech Laser 360 ; Технология Циклон
Контейнер за Твърди Частици: да
Смесен Контейнер: да
Програми: 10
Мощност: 2300 PA- умопомрачителна всмукателна сила.
Програмируем:
24 часа
7 Дни
Свързване: WiFi
Презареждаща се литиева батерия: 3200 mAh
Прибл. обхват.: 240'-300' минути работа на батерията
Сила на звука: 64 dB
Характеристики:
Почиства под мебели
Открива препятствия
Избягва падането по стълбите
Изтърква, всмуква, полира и мете
Дистанционно управление
Основа за Зареждане
Странична Четка x 1 комплект
Моп x 1
Филтър x 1
Централна Четка от Четина и Силикон x 1
Специална Силиконова Четка за Домашни Любимци x 1
Четка JALISCO x 1
Напрежение: 100 - 240 V
Честота: 50 - 60 Hz
Съвместим:
Alexa
Google Assistant
App: да- пълен контррол от приложението
Прибл. Размери: 35 x 9,3 cm
Увеличена способност за прескачане на обекти и катерене по тях( до 2 см).
Интелигентна система за разпознаване на обекти, заобикаля обектите изпречили се на пътя му, почиства около тях.
Сензори на дъното на прахосмукачката, които индикират наличието на препятствия. Така се предотвратява падане по стълби.
Възможност за почистване на килими или плочки с височина до 18мм или 120 градуса наклон.
Хепа филтър за фини частици прах.
  • Добавена в 18:41, 24 ноември 2020
  • Преглеждания:220
  • Номер на обявата: 122847476
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Тракия, гр. Пловдив, Област Пловдив

За нас
Директен вносител на фотоепилатори, стоки за дома, кухненски електроуреди, прахосмукачки и роботи, детски стоки, марковиочила.
2 Год гаранция за всички стоки+безплатна доставка.
Прочети още

Обяви на потребителя Реми Делукс