Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Всичко за почистването в гр. Благоевград.

Прах за цветно пране.

10 лв.
Обява от Частно лице
Доставката се поема от купувача
Състояние ново
 
Тегло: 800 гр.

Безфосфатен,концентриран прах за пране от ново поколение на  «Дом Faberlic»за пране на цветни и боядисвани платове  ефетивно премахва замързявания,напълно се изплаква и запазва цвета по-дрехите Ви за по-дълго време.

5 причини  поради които да се използва концентрирания прах за цветно пране  «ДомFaberlic».

1. Той ефективен.

Прахът притежава подобрена формула,в основата на която е иновативен комплекс BI-ZYME, Разработен е в Германия. Съдържа повишена концентрация от активни съставки,затова за ефективно изпиране ,ще Вие необходима само една лъжица от прах за пранеПо-добре се изплаква от тъканите , в сравние с прахове от по-старо  поколение.

Биодобавки-ензими  повишават изпираща способност на праха за пране,премахват петната с въглихидратен и протеинов произход .

Прахът за пране премахва петната дори при пране на ниска температура,активен  е във всички видове вода. 

 2.Той педпазва цветното пране.

В състав на праха за пране влиза компонент,който предпазва и обновява цвета по Вашето цветно пране,възстановява тяхната яркост,предпазва от избледняване на плата.

3.Той е икономичен . 
800 г От концентрирания прах за пране на  «ДомFaberlic» = 3 кг  от обикновения прах за пране( на-разпространения на пазара). За ефективно пране,ще Ви  необходима само една лъжица!

 4. Той е безопасен.

Прахът за пране напълно се изплаква ,дори и от най-плътните тъкани,не предизвиква алергии и дразнене на кожата.

* Дерматологичната му безопасност е подтвърдена  отсертификат на международен научно-изследователски институт Research Institute forreliable results Dermatest Gmbh (Германия).

Подходящ за пране  на дрехи на цялото семейство.

5.Той е с доказано качество.

Безфосфатен,биоразградим , не вреди на околната среда.

Прахът за пране е разработен и произведен в Германия по съвременна технология от висококачествени вещества и с  взети впредвид рекомендации на лидерите в производството на перални. КомпанияDrecoWerkeGmbH Ви
гарантира,че качеството на продукта съответства на Директива на ЕС г. Предприятието е със сертификат  по DINENISO9001:2008.

Освен това,концентрирания прах за пране на Faberlic изпира  еднакво добре при различна температура: от 30 °C до 95 °C, активен е при различни по плътност видове вода.

Напълно се изпира,от дрехите,дори и  на кратко пране.

Подходящ е за всички марки перални и така също и за пране на ръка.

Срок  на годност: 36 месеца от датата на производството посочена върху опаковката .
Свидетелство за държавн регистрация       
Декларация за съответствие
Преглеждания:61