+ 0 km 0
Прах за радиатор - Moje Auto гр. Димитровград - image 1

Прах за радиатор - Moje Auto

2.99 лв.
Описание
null

Модел: 181845 Бързодействащ и напълно ефективен уплътнител за течове от радиатори. Не запушва проводниците или охладителя, нито намалява степента на охлаждане. Може да се използва безопасно във всички видове охладителни системи, включително за алуминиеви елементи и за всички видове охлаждащи течности. Един брой от препарата е достатъчен за 20 литра охладителна система. Оставянето на препарата в охладителната система не влияе на неговата топлинна ефективност и предпазва системата от възникване на последващи течове Цената е за 1 брой​Употреба: Долейте охлаждаща течност до минимално необходимото ниво. Включете двигателя и леко загрейте охлаждащата течност. Внимавайте да не прегрее - има опасност от изгаряне при отваряне. Изсипете препарата в охладителната система през пълнителя или в изравнителния резервоар. Затворете капачката за пълнене на радиатора и стартирайте двигателя за около 15-20 минути. През това време трябва да бъдат запечатани течове. Ако отново се появят течове, това означава, че течовете са значителни и ще са необходими ремонти дейности.
  • Добавена в 10:01, 18 ноември 2020
  • Преглеждания:8
  • Номер на обявата: 123705816
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

гр. Димитровград, Област Хасково

За нас
Автоаксесоари за Автомобили и Консумативи
В интернет магазин за автоаксеоари - MaxAuto24.Com може да закупите авто-продукти и автоаксесоари на атрактивни цени без конкуренция. При нас ще откриете всичко за екстериор и интериор на автомобили, камиони, мотоциклети и др., необходими инструменти и консумативи. Голям избор избор на гумени и мокетни стелки, подлакътници, централно заключване и аларми, ксенон системи, лебедки, авто-багажници и много друго.

Благодарение на нашите специалисти, винаги може да получите необходимата информация и помощ за конкретен продукт, който желаете да поръчате. Доставката става бързо до всяка точка на България.
Прочети още

Обяви на потребителя MaxAuto24