+ 0 km 0
Подвижно Скеле / Кула - 7.3м. 6.3м. 4.3м 3.1м. - ПОД НАЕМ с. Калояново - image 1

Подвижно Скеле / Кула - 7.3м. 6.3м. 4.3м 3.1м. - ПОД НАЕМ

20 лв. По договаряне
Описание
Скелетата са подходящи за вътрешни и външни ремонти, за неравни терени, както и за така трудните за изпълнение стълбища, поради регулируемите колела, които притежават, те се отличават от другите в този клас. Изработени са от алуминий, което ги прави леки и лесно преносими. Скелетата са идентични, което дава възможност да се комбинират в различни варианти за допълнителна дължина и височина.

1. ПОДВИЖНО СКЕЛЕ тип КУЛА - 7.3метра (снимки от 1 до 3) на колела и допълнителни четири стабилизатора. С врата за лесен и сигурен достъп до ДВЕ работни платформи през вътрешната част на скелето. Максималната сигурна работна височина е 7.3 метра, дължина на платформата е 1.8 метра, а широчината е 0.9 метра. Товароподемността на кулата е 200 кг.

Цената за Скелето е 20лв за един ден, срещу капаро, което се възтановява при връщане на кулата в състоянието което е взета!

2. ПОДВИЖНО СКЕЛЕ тип КУЛА - 6.3метра (снимки от 4 до 7) на колела и допълнителни четири стабилизатора. С врата за лесен и сигурен достъп до ДВЕ работни платформи, който става през вътрешната част на скелето. Максималната сигурна работна височина е 6.3 метра, дължина на платформата е 2.5 метра, а широчината е 0.9 метра. Товароподемността на кулата е 200 кг.

Цената за Скелето е 15лв. за един ден, срещу капаро, което се възтановява при връщане на кулата в състоянието което е взета!

3. ПОДВИЖНО СКЕЛЕ тип КУЛА - 4.3метра (снимки от 8 до 11) на колела и допълнителни четири стабилизатора. С врата за лесен и сигурен достъп до работната платформа през вътрешната част на скелето. Максималната сигурна работна височина е 4.3 метра, дължина на платформата е 1.8 метра, а широчината е 0.9 метра. Товароподемността на кулата е 200 кг.

Цената за Скелето е 10лв. за един ден, срещу капаро, което се възтановява при връщане на кулата в състоянието което е взета!

4. ПОДВИЖНА ПЛАТФОРМА - 3.1метра ( снимка 12) на колела с врата, която се заключва за по-безопасна работа на оператора. Кулата е лесно преносима, лека и згъваема, което я прави най-добрият избор за височинна работа в своят клас. Максималната сигурна работна височина е 3,1 метра, Товароподемността е 150 кг.

Цената за Платформата е 8лв за един ден, срещу капаро, което се възтановява при връщане на кулата в състоянието което е взета!

При интерес за по-дълъг период от време и доставка до посечен адрес, моля пишете или позвънете на 896 - Покажи -

ВИДЕО:
https://www.youtube.com/watch?v=DCpqY0I95l8
  • Добавена в 10:40, 5 ноември 2020
  • Преглеждания:7591
  • Номер на обявата: 93947166
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

с. Калояново, Област Пловдив

Обяви на потребителя Пеков