+ 0 km 0

Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Котки в гр. Монтана.

Подаряват се котенца, възможност за транспортиране гр. Монтана - image 1

Подаряват се котенца, възможност за транспортиране

Безплатно
Описание
Подаряваме малки котета на грижовни и отговорни стопани. Родиха се в клиника, на домашната ни котка Суши, която успя да избяга от вкъщи и да стане мама.
Котетата са отглеждани вътре, свикнали да се радват на човешко внимание и са обезпаразитени. Имат европейски паспорти. Предстои им второ обезпаразитяване при ветеринар след 1 седмица. Приучени са да използват котешка тоалетна. Хранят се с мека котешка храна и полагат усилия за тоалета си.
Двете трицветни котета са женски, а черно-бялото е мъжко :) Момиченцата са по-плахи в общуването с човеци, но пък по-самостоятелни. Момченцето повече се гушка в мама маца, но е смело и игриво с хората. Снимките са от преди седмица.

Майката е ваксинирана, редовно обезпаразитявана и хранена с висококачествена храна за котки, по изключение сме й давали пилешко и риба като лакомство. Има рунтава опашка, а зимата цялата става много пухкава.

Намират се в град Монтана, с възможност за транспортиране с личен превоз до София и Пловдив. За транспортиране до други градове ще се разчита на куриерска услуга, при споделяне на разходите.

ВАЖНО! В момента приемаме "резервация" за коте, което ще можете да вземете около 17 октомври. За малките котета е важно в ранна възраст да общуват със себеподобни, за да се научат на граници в играта и да не нараняват стопаните си с нокти и зъбки.

При интерес пишете или се обадете на тел. 884 - Покажи - и 883 - Покажи -