+ 0 km 0
Подарявам мишлета Панда/ китайски мишки, домашни любимци гр. Бургас - image 1

Подарявам мишлета Панда/ китайски мишки, домашни любимци

Безплатно
Описание
Здравейте, нашите мишлета панда се сдобиха с две бебенца. Родиха се на 19 август. Подаряваме ги, но не знаем със сигурност пола им. Ето малко информация за тези домашни любимци (които впрочем в зоомагазин струват по 5лв. едното):

https://sites.google.com/site/kitajskimiski/

Отглеждането на мишки панди е лесна и забавна задача, категоричен е собственик на магазин за домашни любимци от Стара Загора. Тези малки мишлета развиват невероятно чувство за привързаност към стопанина, обичат да си играят и да прекарват време в ръцете му. Изключително интелигентни са и дори да бъдат изтървани, не напускат територията пред стъклените порти на своята крепост от стъкло. Отглеждането на мишоците е изключително лесно – нямат особени изисквания към пространството. Необходим им е само дебел слой талаш, в който те буквално се придвижват като подводници. Обожават скривалища, лабиринти, игра с малко топче или салфетка за разчепкване.
Мишките панди, както повечето гризачи, са нощни животни. През деня предимно спят, заровени в талаша или в своето скривалище, но често се събуждат, предимно, за да похапнат – пшеница, царевица, овес, плодове и зеленчуци. Не отказват и насекоми, стига да има кой да им ги лови…
  • Добавена в 15:26, 16 октомври 2020
  • Преглеждания:1143
  • Номер на обявата: 122153472
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Братя Миладинови, гр. Бургас, Област Бургас

Обяви на потребителя Диян