+ 0 km 0

Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Котки в гр. Пловдив.

Подарявам  Алгара - Пловдив, София, Бургас и БГ гр. Пловдив - image 1

Подарявам Алгара - Пловдив, София, Бургас и БГ

Безплатно
Описание
Алгара (можете да видите в нета за значението на името и произход) е уникална лигла глезана. Прибрах я преди около седмица. Или се е изгубили, но по-вероятно изгонена - изхвърлена.
Тя е супер домашна котка. Гледам я вътре в апартамент в момента. Излиза на терасата. Обича да си играе, но най-много обича да идва да се гушка и да ти мърка. Много ама много е гушлива.
За една седмица хубава храна и малко добавки порасна много. Беше мъничка и клющава - приличаше на 2 месечно бебе. Сега прилича на между 3 и 4 месечно.
Не ми се разделя с нея грам. Но при мен са много котки, а сега живеем и в апартамент. А и тя не е фен на други котки особено. Ок е да има, но чак сега (след 2 седмици при мен) започна да си играе по малко с тях. Но тя си е главно привързана към човека. Предпочитам и нея да я подаря - заслужава много много внимание и любов. Нищо че в момента все едно усеща, че й пускам обява и ме бута с лапичката и издава някакви звуци.
Пишете ми на лично, моля - гледали ли сте мацита, имате ли други животни. Въобще малко информация. Може да ми оставите телефон и да се свържа с вас на вайбър.
ПС! ПОНЕДЕЛНИК 17.08 си пътувам към Пловдив и мога да в докарам. Имам ходене и към София.

Благодаря!

Обяви на потребителя Originalbrands