+ 0 km 0
Почистване на дворове и запустели парцели ГРАД БЛАГОЕВГРАВ гр. Благоевград - image 1

Почистване на дворове и запустели парцели ГРАД БЛАГОЕВГРАВ

Описание
Цялостно почистване на дворове и градини

Косене на трева, рязане на храсти и дървесни израстъци до 4 метра височина с товарене и извозване до депо

Демонтаж на бараки, навеси, конструкции

Събиране на отпадъци, товарене и извозване

Проблемът с отпадъци и боклуци в дворове и къщи е голям проблем не само за хората, които живеят на село, но и за хората, които имат имоти в града. Извозване на храсти и боклуци може да направите и сами със собствени сили, имайки в предвид това, че работата не е еднократна и периодично налага свята поддръжка. За разчистване на дворове и извозване на храсти и боклуци може да наемете и хора на черно. Почистване на дворно мястоИ днес много прибягват към този метод, въпреки, че постепенно отшумява и бива изместен от далеч по-модерният начин, чрез фирма. Като услуга се заражда по отдавна, когато хората главно от селата и вилните зони усещат необходимостта от втора работна ръка, която да се заеме с хамалската работа. Най-често за целта се наемат социално слаби лица, такива от малцинства или безработни, които за малка сума пари, понякога, както се казваПочистване на двор и демонтаж на бараки „за единият обяд“ вършат цялата работа в градината, наред с почистване и организиране на дворното място.

Днес модерният начин е всичко това да бъде уговорено от фирма. Този подход е по-надежден, защото не се поема риска нещата да не бъдат свършени, както ви се иска. В този ред на мисли не нарушавате ничии права, не престъпвате законни норми, с наемане на нископлатена работна ръка и няма риск да бъдете измамени.

Извозване на боклуциС фирма по Почистване на дворове и извозване на храсти и боклуци вие ще получите комплексно обслужване; качествено извършена дейност; професионално отношение и всичко това на ниски цени.

ТЕЛЕФОН 897 - Покажи -
  • Добавена в 17:54, 2 септември 2020
  • Преглеждания:298
  • Номер на обявата: 120376116
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Ален мак, гр. Благоевград, Област Благоевград

Обяви на потребителя Здравко Прашков