+ 0 km 0

Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Осветление в гр. Гоце Делчев.

Phlizon Newest 600W LED Light Grow Light Лед лампа за растения гр. Гоце Делчев - image 1

Phlizon Newest 600W LED Light Grow Light Лед лампа за растения

160 лв.
Описание
Цена за 1 бр.-160лв.
Цена за 2-3 бр.150лв./бр.
Над 3 броя коментар на цената!
Newest 600W LED Light Grow Light, с монитор за влажност на термометъра, с регулируемо въже, пълен спектър с двойно превключване на растителна светлина за стайни растения Veg and Flower - 600W 10W Leds 60Pcs
БЕЗ РЕФЛЕКТОР На ОПАСНОСТ - Много други растящи светлини се използват светодиоден рефлектор, за да изглежда светлината красива, но ние не я използваме, тъй като светодиодният рефлектор не е устойчив на топлина. При възникване на късо съединение ctor отражателят при 80 градуса е лесен за разтопяване и огън. не използваме рефлекторa. СРАВНЕТЕ С HPS -MH- В сравнение с MH -HPS лампите, той генерира по-малко топлина, повече икономия на енергия и по-ниски сметки за електричество. Той има по-обширен спектър на светлината. Светодиодната растителна светлина с мощност 600 W може да замени 100 вата HPS - MH. По-ефективна зона на покритие от всички светлини от серия отражатели. Перфектно прилягане за площ за отглеждане 2х2 фута на височина 24 Разликата при нас е, че използваме двойни вентилатори за охлаждане. Това може да удължи живота на светлината. ДВОЙНО ИЗКЛЮЧВАНЕ - Бутонът Veg и Bloom имат различна функция. Превключвател за зеленчуци: Това е синьо и бяло. За разсад или млад вегетационен растеж можете да използвате само Veg превключвател. Превключвател за цъфтеж: Това е червено и бяло. За цъфтеж - цъфтеж можете да използвате както Veg, така и Bloom превключватели. Изглед на ъгъла на светодиодите: 90 и 120 градуса пълен спектър.
Разход на енергия е само 110W ±10% с мощност 600W
размери : 40см 18см 7.6см
Опция смяна растеж цъфтеж
Бърз разтеж на растенията и същевременно растежа е пълноценен благодарение на революционната технология на лампата с пълен PAR (Photosynthetically Active Radiation)=Фотосинтетична активна радиация (ФАР)

Лампата е ефикасна.
Покриваща площ и височина спрямо растенията:
Зависи от количеството отглеждани растения, но покрива минимум 1кв m²-2кв.m²
Луменна мощ: между 5 000 - 10 000 лумена в зависимост от височината/разстоянието на осветяване
Височина : препоръчително в диапазона между 30-60см.
Спектри и цветове:
Червена светлина (от 680 до 700 nm) – снабденият с енергия хлоропласт синтезира захариди от въглероден диоксид и това е сигнал за растението дали е светло или тъмно.
Синята светлина (от 350 до 500 nm) – всъщност тук са виолетовият, синият и синьозеленият диапазони на спектъра – активира продукцията на хлорофил, активираните клетки стимулират устицата на листа да се отвори и въглеродният двуокис навлиза в листа, за да бъде използван от растението в процеса на фотосинтеза (през същите устица излиза освободеният кислород и се изпарява вода).
Луменна мощ: Lumen: 8000 Lumens
Подходящо за развитие на растения, цветя, подправки, зеленчуци и др. както фаза растеж така и фаза цъфтеж.
Вграден охладителен вентилатор, непозволяващ на лампата да загравя. Напълно безопасна.
Революционен алуминиев охлаждащ PCB вентилатор осигурява до 80% по добро охлаждане в сравнение с луминисцентни, натриеви и др. високо интензивни HPS и HID лампи.

Живот на крушките до 50 000 часа.
Над 10 години живот на лампата при работа над 10ч на ден!
Висока производителност на осветяване и енергоспестяващо.
.
Комплекта включва:
1 х ЛЕД 600в лампа
1 х захранващ кабел
1 х комплект за закàчане
1 х въже за регулиране на височината
1 х уред за измерване на температура и влажност