+ 0 km 0
Пералня +гаранция 1г. МИЕЛЕ Miele. Клас А 8кг. ПЧЕЛНА ПИТА. Доставка. гр. София - image 1

Пералня +гаранция 1г. МИЕЛЕ Miele. Клас А 8кг. ПЧЕЛНА ПИТА. Доставка.

800 лв.
Описание
Пералня Miele W 5873 Immer Besser. Втора употреба, произвeдена в Германия и внесена от там. Уреда е в отлично техническо и визуално състояние. Прегледана, обслужена основно и тествана от квалифициран техник в нашия сервиз. Капацитет до 8кг. сухо пране. Има програми за памук, устойчива синтетика, финна синтетика, вълна, както и много програми за специфични тъкани и дрехи. Четлив информативен дисплей с възможност за задаване на отложен старт.
Дълго описание Miele W 5873 WPS Edition 111 перална машина Свободностояща Предно зареждане Бяла 8 кг 1600 об/мин A+++:

Miele W 5873 WPS Edition 111. Тип на зареждане: Предно зареждане. Вместимост на барабана: 8 кг, Клас на сушене чрез центрофугиране: A, Ниво на шум (центрофугиране): 73 dB, Клас на пране: A, Ниво на шум (пране): 49 dB, Максимална скорост на барабана: 1600 об/мин. Клас на енергийна ефективност: A+++, Годишно потребление на енергия при пране: 192 кВтч, Годишна консумация на вода за пране: 11220 Д. Цвят на продукта: Бяла. Ширина: 595 мм, Дълбочина: 615 мм, Височина: 850 мм.
Гаранция 1 година . Разполагаме и с други марки перални, миялни и сушилни . Цените започват от 170лв. и зависят от модела и външния вид на уредите. За района на София - безплатна доставка! Възможна е поръчка на уред и по телефона. Разгледайте и другите ни обяви!
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за безопасност

Добави файл

Обяви на потребителя Георгиев